• darkblurbg

Ik zoek een ervaren supply chain manager     Ik ben een ervaren supply chain manager

Kies uit zeer ervaren en direct beschikbare ervaren interim supply chain managers:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim supply chain managers voorgesteld
  • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
  • No match no pay (u betaalt pas als een interimmer / freelancer / ZZP-professional bij u aan het werk gaat)
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers uit uw regio actief
  • Geen concurrentie- en relatiebeding

Een aantal profielen van onze ervaren interim supply chain managers

Mens- en procesgericht (man)

Als Interim Supply Chain Professional zorg ik voor invulling van interim- en tijdelijke opdrachten / functies op het gebied van Supply Chain Planning en Logistiek Management. Wie weet binnenkort bij jouw bedrijf? Ik help graag om de logistieke verandering vorm te geven en te versnellen. Door mijn jarenlange ervaring bij bekende en gerenommeerde bedrijven, heb ik een zeer brede, vernieuwende en praktisch toepasbare manier van werken. Ik heb een overstijgende blik, ben resultaatgericht, gedreven, enthousiasmerend, coachend, leidinggevend, positief-kritisch, analytisch, mensgericht en procesgericht.

Ik maak graag de combinatie tussen klant- en bedrijfsfocus. Ervaring in Operations-Supply Chain. Ervaring met ERP (SAP PP en MM). MES-systemen. Ik heb aan diverse ERP implementaties deelgenomen. Ervaring met Excel.

Meer info