• darkblurbg

Ik zoek een interim teamleider bedrijfsvoering     Ik ben een interim teamleider bedrijfsvoering

Kies uit zeer ervaren en direct beschikbare ervaren interim teamleiders bedrijfsvoering:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim teamleiders bedrijfsvoering
  • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
  • No match no pay (u betaalt pas als een interimmer / freelancer / ZZP-professional bij u aan het werk gaat)
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers uit uw regio actief
  • Geen concurrentie- en relatiebeding

Profiel van één van onze ervaren interim teamleiders bedrijfsvoering

Met humor en daadkracht zaken voor elkaar krijgen (vrouw)

OPBOUWEN IN VERTROUWEN, dat is waar ik voor sta. Daar waar het nodig is om een team weer op te bouwen, vertrouwen te krijgen in zichzelf en weer zelf verder te gaan, daar ligt mijn kracht. Maar ook in crisis kan men op mij vertrouwen. Juist op zo’n moment sta ik er, voor rust en overzicht. Ik ben een allround manager met een brede kennis en kijk op zowel Jeugdzorg als GGZ, Welzijn en zorg. Ik ben stressbestendig en ga de uitdaging aan om buiten de gebaande paden te treden met respect voor wet- en regelgeving. Mijn kennis en ervaring richt zich naast het leidinggeven ook op het gebied van ICT, begrotingen, werkprocessen en samenwerken in de keten. Ik vind het belangrijk dat er op een open en transparante wijze met elkaar wordt omgegaan en houd niet van een 9 tot 5 mentaliteit. Mijn kracht zit in het zoeken van verbinding, de juiste mens op de juiste plek te krijgen en met humor en daadkracht zaken voor elkaar te krijgen. Meer info