Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren ZZP HBO verpleegkundige

  • Home
  • Ervaren ZZP HBO verpleegkundige

Ervaren ZZP HBO verpleegkundige | Freelance | Interim | ZZP

Kies uit zeer ervaren en beschikbare ZZP HBO verpleegkundigen:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren ZZP HBO verpleegkundige
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Profiel van één van onze ervaren ZZP HBO verpleegkundigen

Gedreven door het streven naar kwaliteit (vrouw)

lk word gedreven door het streven naar kwaliteit, efficiëntie en tevredenheid van klanten in brede zin. Dit uit zich in de behoefte aan verbeteren, het behalen van resultaat en in het zien van mogelijkheden. lk ben analytisch, kritisch en praktisch ingesteld. Kenmerkend zijn mijn inlevingsvermogen, enthousiasme, betrokkenheid en flexibiliteit. Anderen omschrijven mij als een teamplayer. lk heb ruime ervaring op het gebied van (ouderen)zorg, (verander) management en beschik over relativerings- en incasseringsvermogen en een gezonde dosis humor. Mijn extra expertise: casemanagement bij dementie, gekwalificeerd indicatiesteller ZVW en WLZ. Meer info


Op zoek naar een freelance HBO verpleegkundige?

Ook de zorg kampt nog altijd met grote personeelstekorten. In de zorg is met name behoefte aan HBO verpleegkundigen. Freelance of ad interim verpleegkundigen kunnen in deze situaties uitkomst bieden.

HBO verpleegkundige

HBO verpleegkundigen zijn breed opgeleid en kunnen in de meest uiteenlopende situaties worden ingezet. Freelance verpleegkundigen hebben vaak ervaring opgedaan in diverse situaties en voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Freelance (ad interim) verpleegkundigen kunnen dan ook vaak snel aan de slag zonder dat het nodig is een uitgebreid inwerktraject te starten. Welke werkzaamheden kunnen freelance verpleegkundigen uitvoeren?

  • Verzorgende en verpleegtechnische taken
  • Administratieve en ondersteunende taken

Verzorgende en verpleegtechnische taken

HBO verpleegkundigen kunnen diverse verzorgende en verpleegtechnische taken zelfstandig uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dagelijkse verzorging voor de patiënt, het helpen met het aan- en uitkleden van patiënten, het aanbrengen van een infuus of het uitdelen van medicatie. Daarnaast zorgt de verpleegkundige voor de observatie van de patiënten en is deze in staat adequaat in te grijpen (in overleg of in samenwerking met de verantwoordelijk arts).

Administratieve en ondersteunende taken

Naast de zorgtaken is de verpleegkundige verantwoordelijk voor verschillende administratieve en ondersteunende taken. Zo verzorgen de verpleegkundigen voor voorlichting en instructies aan de patiënt en zijn ze verantwoordelijk voor het bijhouden van het medisch dossier. De verpleegkundige zorgt voor overleg met de artsen, specialisten en leidinggevenden. Tot slot zorgt de verpleegkundige voor de ondersteuning en begeleiding van de minder ervaren collega's op de afdeling.

Naast een brede kennis en ervaring zal de verpleegkundige sterk in zijn/haar schoenen moeten staan en over een groot gevoel voor verantwoordelijkheid moeten beschikken. Verpleegkundigen zijn stressbestendig en in staat goed overzicht te houden en hun werkzaamheden adequaat te prioriteren.

Op zoek naar een freelance (ad interim) HBO verpleegkundige?

Het zoeken naar verpleegkundigen is vaak een tijdrovende klus. En die tijd is natuurlijk niet altijd beschikbaar. Zeker niet in de zorg. Het inschakelen van een bemiddelingsbureau kan helpen snel en eenvoudig een paar extra handen aan het bed te krijgen. Freelancers zijn gewend aan het schakelen tussen verschillende opdrachtgevers. Hierdoor wordt een lange inwerktijd voorkomen. En dat is zeker ook handig voor functies die om een grote mate van zelfstandigheid vragen.

Waarom kiezen voor een bemiddelingsbureau?

Het voordeel van het werken met een bemiddelingsbureau is dat het bureau op basis van de opgestelde wensen en eisen aan de slag gaat met het maken van een voorselectie. Bovendien werken bemiddelingsbureaus vaak met hun eigen vertrouwde netwerk aan gekwalificeerde verpleegkundigen. Het bureau is hierdoor in staat een goede inschatting te maken van de kandidaat die het beste in de organisatie past of het meest geschikt is voor de bewuste opdracht. Zorg altijd voor een goede briefing richting het bemiddelingsbureau. Geef aan op welke afdeling de verpleegkundige zal komen te werken en welke specifieke ervaring noodzakelijk of vereist is. Zeker in een breed vakgebied als de verpleegkunde maakt dit soort informatie het verschil als het om bemiddeling gaat.

Ik zoek een ZZP HBO verpleegkundige     Ik ben een ZZP HBO verpleegkundige