Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Gedragsdeskundige Ambulant en Pleegzorg regio Zeeland VACATURE

  • Home
  • Gedragsdeskundige Ambulant en Pleegzorg regio Zeeland VACATURE

Gedragsdeskundige Ambulant en Pleegzorg regio Zeeland VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Gedragsdeskundige Ambulant en Pleegzorg regio Zeeland voor ongeveer 24 - 36 uur per week voor een nog onbekende periode. Loondienst ook mogelijk. Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 27 september 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Je ondersteunt, adviseert en coacht collega-professionals, individueel of in teamverband inhoudelijk over complexe problematiek. Je helpt ze bij het vaststellen en uitvoeren van hulpverleningsplannen en voert diagnostische onderzoeken uit. Je vertaalt helder, overtuigend en in concreet handelen de psychiatrische, psychologische en orthopedagogische inzichten omtrent complex gedrag. Vanuit je deskundigheid lever je een bijdrage aan inhoudelijk beleids- en methodiekontwikkeling en aan scholing en deskundigheidsbevordering van de teams. Buiten normale werktijden ben je in afwisseling met je collega gedragsdeskundigen achterwacht voor de bereikbaarheidsdienst.

Je komt te werken in een team met 5 andere enthousiaste gedragsdeskundigen binnen het cluster Ambulant en pleegzorg. Hieronder valt de intensieve pedagogische thuisbegeleiding (IPT), casusregie, pleegzorgbegeleiding, ouderschapsbemiddeling, kindbegeleiding en het consultatieteam Kind en Veiligheid.

Als gedragsdeskundige binnen het cluster Ambulant en Pleegzorg ben je verbonden aan teams waarbij je een adviserende en soms coachende rol hebt.

Je hebt frequent overleg met je collega’s gedragsdeskundigen en GZ-psychologen over casuïstiek, diagnostiek en inhoudelijke doorontwikkeling. Daarnaast werk je nauw samen met de teamcoach en manager om de behandeling voor de kinderen zo optimaal vorm te kunnen geven.

Je levert vanuit jouw rol een waardevolle bijdrage aan het hulpverleningsproces en neem je de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk te houden. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt.

Jij bent zinvol omdat

je een afgeronde wetenschappelijke opleiding Orthopedagogiek of Psychologie hebt. Bij voorkeur heb je al de nodige werkervaring in het vakgebied. Je hebt ervaring op het gebied van diagnostisch onderzoek en bij voorkeur in het bezit van BAPD. Als professional beschik je over een BIG-registratie of SKJ-registratie (zie www.skjeugd.nl). Ben je nog niet geregistreerd, dan voldoe je in ieder geval aan de voorwaarden voor registratie. Werken in een multidisciplinair team is niet nieuw voor je.

Als je gedragstherapeutische ervaring hebt is dat een pré. In ieder geval heb je kennis over trauma, hechting, systeemgericht en oplossingsgericht werken. Je bent een uitstekende communicator met innovatieve en enthousiasmerende kwaliteiten. Daarnaast ben je initiatiefrijk, stressbestendig en heb je flexibiliteit om met de uiteenlopende vraagstukken en situaties om te gaan.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 48548)