Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Gedragsdeskundige residentiele zorg en gezinshuizen regio Zeeland VACATURE

  • Home
  • Gedragsdeskundige residentiele zorg en gezinshuizen regio Zeeland VACATURE

Gedragsdeskundige residentiele zorg en gezinshuizen regio Zeeland VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Gedragsdeskundige residentiele zorg en gezinshuizen regio Zeeland voor maximaal 36 uur per week voor een nog onbekende periode. Loondienst ook mogelijk. Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 27 september 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Je start in een team dat de behandeling voor jongeren uitzet binnen de residentiele voorzieningen van de opdrachtgever en dat gekoppeld is aan de gezinshuizen. Je vervangt in eerste instantie een collega. Wanneer deze persoon terug is, verricht je werkzaamheden in een ander cluster. Op deze wijze leer je de organisatie en jeugdzorg goed kennen!

Jouw zinvol werk

Als gedragsdeskundige ben je verantwoordelijk voor de behandeling van de jongeren die op een behandelgroep zijn geplaatst of in een gezinshuis verblijven. De behandeling steunt op de drie pijlers van de behandelvisie: hechting georiënteerd, traumasensitief en systeemgericht.

Door middel van vakinhoudelijke ondersteuning, advisering, instructie en coaching help je bij het vaststellen en uitvoeren van hulpverleningsplannen. Ook voer je diagnostische onderzoeken uit. De psychiatrische, psychologische en orthopedagogische inzichten omtrent complex gedrag vertaal je op heldere en overtuigende wijze in concreet handelen. Vanuit je deskundigheid lever je een bijdrage aan inhoudelijk beleids- en methodiekontwikkeling. Je draagt daarnaast bij aan scholing en deskundigheidsbevordering van de teams. Buiten normale werktijden ben je volgens rooster een aantal keren per jaar achterwacht voor de bereikbaarheidsdienst.

Binnen jouw team heb je frequent overleg met je collega’s over casuïstiek, diagnostiek en inhoudelijke doorontwikkeling. Voor de afstemming van hulpverlening/ behandeling onderhoudt je contact met het systeem rondom jongeren en de ketenpartners.

Daarnaast werk je in een multidisciplinair team met GZ-psycholoog, teamcoaches en managers. Samen met de pedagogisch medewerkers en/of gezinshuisouders geef je zo optimaal mogelijk vorm aan de behandeling voor de kinderen. Met dit team wordt ook gewerkt aan het opzetten van kleinschalige behandelgroepen en versterken van de ondersteuningsstructuur van de teams. De gezinshuizen ondersteun je in het inhoudelijk doorontwikkelen van dit gezinsvervangende systeem.

Je levert vanuit jouw rol een waardevolle bijdrage aan het hulpverleningsproces en je neemt de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk te houden. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt.

Jij bent zinvol

Je hebt een afgeronde wetenschappelijke opleiding Orthopedagogiek of Psychologie. Je hebt ervaring op het gebied van diagnostisch onderzoek en bent bij voorkeur in het bezit van BAPD. Als professional beschik je over een BIG-registratie of SKJ-registratie (zie www.skjeugd.nl). Ben je nog niet geregistreerd, dan voldoe je in ieder geval aan de voorwaarden voor registratie. Gedragstherapeutische ervaring is een pré. In ieder geval heb je kennis over trauma, hechting, systeemgericht en oplossingsgericht werken. Je communiceert helder en hebt innovatieve en enthousiasmerende kwaliteiten. Daarnaast ben je initiatiefrijk, stressbestendig en ga je flexibel om met uiteenlopende vraagstukken en situaties. Bovenal beschik je over een hoog reflectief vermogen.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 52668)