Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Gedragswetenschapper B regio Noord-Holland VACATURE

 • Home
 • Gedragswetenschapper B regio Noord-Holland VACATURE

Gedragswetenschapper B regio Noord-Holland VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Gedragswetenschapper B regio Noord-Holland voor 24 - 36 uur per week voor een nog onbekende periode. Vast dienstverband ook bespreekbaar! Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 21 augustus 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Voor een IKC zijn we opzoek naar een gedragswetenschapper. Beschik je over tact, geduld, initiatief en overtuigingskracht? Ben je een zelfstandige professional?  Vind je het interessant om te werken binnen een school, waar je een spin in het web bent binnen een Integraal Kind Centrum. Dan is dit je kans!

Als gedragswetenschapper werk je samen met collega gedragswetenschappers aan/ bij het neerzetten en ondersteunen van inhoudelijk zorgproducten vanuit de organisatie binnen het IKC. Je ondersteunt en  coacht de jeugdzorgwerkers van de Onderwijs Zorg groep (OZG) en Behandelgroep  (BHG).  Waarin je met elkaar het behandelaanbod bepaalt en uitzet. Daarnaast doe je onderzoek en diagnostiek ter behoeve aan de kinderen van de groepen OZG en BHG.

Je gaat werken in een team waarin jouw input wordt gewaardeerd. Je krijgt de ruimte om bij te dragen aan het verder ontwikkelen binnen de OZG en BHG.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde WO- studie Orthopedagogiek of Psychologie, een diagnostiekaantekening en het allerliefst een postmasterkwalificatie!
 • Je hebt relevante werkervaring met kinderen van 2 tot 12 jaar en affiniteit met het kleine kind (leeftijd 2,5 tot 7 jaar)
 • Je hebt relevante ervaring in het aansturen en coachen van jeugdzorgwerkers en de bijbehorende teamdynamiek.
 • Je hebt kennis van verschillende behandelvormen zoals bijvoorbeeld CGT, EMDR, Floorplay of speltherapie en kan dit ook in de praktijk inzetten.
 • Kennis van traumasensitief werken is een must.
 • Kennis van het ''onderwijslandschap'' is een pre.
 • Je bent een organisatietalent.
 • Samenwerken, ontwikkelen en bruggen bouwen zijn zaken waar je warm van wordt!
 • Je bent niet snel uit het lood geslagen, jouw enthousiasme en volhardendheid inspireert anderen juist om weer door te kunnen.
 • Je hebt een SKJ registratie of BIG

Over het team

Je bent straks onderdeel van verschillende teamsamenstellingen. In de teams zit veel expertise op het gebied van IMH, Trauma en ASS. Behandelingen die veel ingezet worden zijn oa.  Floorplay, EMDR, CGT en emotieregulatie.

Op IKC niveau ben je verbonden aan het zorgteam. Dat team bestaat uit de zorg coördinatoren en orthopedagogen van onderwijs en de gedragswetenschappers van de organisatie. Binnen het IKC werken meer dan 60 medewerkers per locatie. Werkplezier vinden we belangrijk en daar zetten we ons gezamenlijk voor in. We hebben gezamenlijke deskundigheidbevordering, gezamenlijke werkgroepen en gezellige activiteiten.

De organisatie ondersteunt en begeleidt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe problematiek. 450 collega’s zetten zich elke dag in omdat ze erin geloven dat alle kinderen en jongeren recht hebben op maximale ontwikkelingsmogelijkheden. De organisatie onderscheidt zich door een sterke combinatie van Jeugd GGZ en Opvoedhulp. Dat betekent dat de organisatie een compleet aanbod heeft om cliënten optimaal te kunnen ondersteunen.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 69087)