Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Gedragswetenschapper regio Zeeland VACATURE

  • Home
  • Gedragswetenschapper regio Zeeland VACATURE

Gedragswetenschapper regio Zeeland VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Gedragswetenschapper (psycholoog / orthopedagoog) regio Zeeland voor 24 - 36 uur per week vanaf eind augustus 2023 t/m eind oktober 2023. Er is ook ruimte voor een loondienstverband voor langere termijn! Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: eind juni 2023 en/of in overleg. Reageren vóór 21 augustus 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie, ook gedeeltelijk vanuit huis.

Als orthopedagoog of basispsycholoog heb jij een mediërende en adviserende rol binnen de stichting van onze opdrachtgever. Je zorgt feitelijk dat mensen elkaar beter leren begrijpen (psycho-educatie aan medewerkers, cliënten en vertegenwoordigers) en dat er goed ingespeeld kan worden op de behoeften van de 600 cliënten.

Wat ga je doen?
Als gedragswetenschapper maak je deel uit van ons multidisciplinair zorgteam (bestaande uit o.a. orthopedagogen, toegepast psycholoog, verpleegkundige somatiek en beleidsadviseur zorg). Je draagt bij aan betere beeldvorming en deskundigheidsbevordering, zodat alle 600 cliënten die bij opdrachtgever wonen, werken en ambulant begeleiding ontvangen de allerbeste zorg krijgen. Jouw aandacht ligt daarbij in het bijzonder op mensen met een lichtverstandelijke beperking, een ernstig meervoudige beperking, niet-aangeboren hersenletsel, gedragsproblematiek en de ouder wordende cliënt. Je observeert, onderzoekt enbrengt desgewenst begeleidingsadvies uit aan onze teams (400 medewerkers).

Daarnaast ben je als lid van het multidisciplinair zorgteam medeverantwoordelijk voor het opstellen en actualiseren van het zorgbeleid. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen (MDO’s) en schakelt waar nodig zelfstandig met externe hulpverleners/behandelaars.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgerond WO-diploma zoals orthopedagogiek of psychologie
  • (Diagnostiekaantekening is een pre)
  • Je weet begeleiders te coachen en mee te krijgen in jouw visie/denkwijze
  • Je denkt graag actief mee over het zorgbeleid binnen de organisatie
  • Je hebt een flexibele, proactieve, enthousiaste en geduldige werkhouding
  • Je hebt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je beschikt over een rijbewijs

Opdrachtgever werkt vanuit een protestants-christelijke visie. Passie, liefdevol en warmhartigheid zijn de kernwaarden van de organisatie.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 30643)