Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

GZ psycholoog werkbegeleider regio Geldermalsen VACATURE

 • Home
 • GZ psycholoog werkbegeleider regio Geldermalsen VACATURE

GZ psycholoog werkbegeleider regio Geldermalsen VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp GZ psycholoog werkbegeleider regio Geldermalsen voor 16 - 32 uur per week vanaf heden voor een onbekende periode. Loondienst ook mogelijk. Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 4 oktober 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Zit opleiden en begeleiden in jouw DNA en zie jij het als een uitdaging om supervisie te geven? Wil je als collega werken in een jonge en enthousiaste psychologenvakgroep? Dan is dit de baan die jij zoekt!

Wordt GZ-Psycholoog / werkbegeleider en (in de toekomst mogelijk) praktijkopleider. Wij zijn op zoek naar een GZ-Psycholoog voor 24 - 32 uur per week.

Zelfstandig werken in een zelf organiserend team, successen vieren met de collega's, een glimlach toveren op de gezichten van cliënten, familieleden en de andere leden van het multidisciplinair team.  Zo ziet je baan als GZ-psycholoog/ werkbegeleider eruit bij onze opdrachtgever.

De ambitieuze vakgroep Psychologie is volop in ontwikkeling en bestaat momenteel uit 5 master-psychologen, 2 Piog’s en een GZ-psycholoog. In 2024 gaan we verder met het opleiden van Piog’s. Daarom zijn we op zoek naar een GZ- psycholoog met meerdere jaren werkervaring.

Het team van (GZ) psychologen biedt zorg aan cliënten met psychogeriatrische, somatische en psychiatrische problematiek. Dit gebeurt zowel binnen de muren van de organisatie in de GRZ- en WLZ-zorg, als in de eerstelijn bij de cliënten thuis.

Wat vragen wij?

 • Diploma WO Psychologie, afstudeerrichting gerontologie, neuropsychologie of klinische psychologie; GZ registratie;
 • Werkervaring in de ouderenzorg;
 • In het bezit van rijbewijs en auto.

In geval van loondienst (bij interim andere uitgangspunten)

 • Het betreft een structurele functie, startend met een jaarcontract;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT en FWG schaal 65 minimaal € 4391,52 en maximaal € 6117,33; ( in oktober 2023  cao-VVT 5% loonsverhoging).
 • Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en bij- en nascholingsmogelijkheden.  Leren en professionaliseren staan hoog in het vaandel;
 • Contract voor minimaal 24 uur per week;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en diverse fiscale voordelen (o.a. fietsplan, computerregeling en bedrijfsfitness).

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 32645)