Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

HR Adviseur onderwijs regio Zuid-Holland VACATURE

  • Home
  • HR Adviseur onderwijs regio Zuid-Holland VACATURE

HR Adviseur onderwijs regio Zuid-Holland VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een interim / freelance / zzp HR Adviseur onderwijs regio Zuid-Holland voor 32 uur per week tot 1 juli 2023. Opleidingsniveau: HBO/HBO+. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 11 april 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie. Thuiswerken gedeeltelijk mogelijk.

Als HR adviseur geef je standvastig advies met aandacht voor bedrijfsmatige en sociale aspecten. Je ontwikkelt (mede) het HR beleid binnen de organisatie, gebaseerd op de missie en visie van de organisatie, wet- en regelgeving en in- en externe ontwikkelingen en vertaalt deze ontwikkelingen naar beleidsvoorstellen. Je bent als HR adviseur verantwoordelijk voor de divisie Onderwijs. Hierin ben je een sparringspartner voor de collega’s op de scholen, de schooldirecteuren en de directie, maar heb je vanuit jouw portefeuille ook uitvoerende taken.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een HR adviseur (met minimaal één jaar ervaring binnen het onderwijs) met een afgeronde HBO opleiding HRM/ Personeel & Arbeid en HBO+ werk- en denkniveau;
  • Als “mobiele en flexibele” HR Adviseur ben je in staat om zaken aan te pakken en op te lossen;
  • Je bent toe aan je volgende loopbaanstap en hebt kennis van onderwijsspecifieke wet en regelgeving;
  • Ervaring met en kennis van de juridische aspecten van HR en verandermanagement zijn een pré;
  • Je kunt op operationeel, tactisch en strategisch niveau adviseren.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 46459)