Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

HR Advisor | Freelance | Interim | ZZP

  • Home
  • HR Advisor | Freelance | Interim | ZZP

HR Advisor | Freelance | Interim | ZZP

Kies uit zeer ervaren en beschikbare HR Advisors:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare HR Advisors
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

1. HR Consulting: welke voordelen heeft het voor de onderneming?

Er is een moment in de bedrijfswereld waarop de groei stagneert en, om zakelijk succes te behouden, is het nodig een specialist in te schakelen die een vernieuwende blik brengt en het mogelijk maakt verbeteringen aan te brengen in de verschillende processen van de onderneming.

HR-consultancy is een van de meest gevraagde door organisaties. De personeelsafdeling is het hart van een organisatie en een bovengemiddelde prestatie van de werknemers is de motor van de hele onderneming.

Het is soms lastig om de knelpunten te ontsluiten en de punten te identificeren die kunnen worden geoptimaliseerd - waarin de middelen beter kunnen worden aangewend - om de organisatie opnieuw te doen evolueren en de prestaties van een fundamentele sector van de onderneming te transformeren. HR-consulting is een breed begrip. In dit artikel iets meer informatie over de HR Advisor.

2. HR Advisor: Activeer de hoofdrolspeler

De personeelsafdeling kan niet langer worden gezien als een bureaucratische en statische sector. Als in jouw bedrijf de HR-professional alleen verantwoordelijk is voor het controleren van de frequentie en het organiseren van de vakanties van de medewerkers, dan is het tijd om te investeren in een adviesbureau.

HR is van fundamenteel strategisch belang voor elke organisatie. Een menselijk management dat de beste arbeidsomstandigheden kan bieden, het team kan motiveren en het beste uit de werknemers kan halen, maakt het verschil.

Een beroep doen op de diensten van een HR Advisor betekent dat men iemand in huis haalt met een visie die vrij is van vooroordelen.

Iemand met veel kennis van zaken, die op de hoogte is van de actualiteit en met nieuwe instrumenten komt, innoverende oplossingen aandraagt en helpt bij de besluitvorming, de nodige steun geeft aan het HR-team, zal het bedrijf weer op de weg naar groei zetten. Bekijk de belangrijkste voordelen van investeren in een HR consultancy!

A. Inzicht in de onderneming

De eerste stap van de HR Advisor zal bestaan in het stellen van een diagnose van de onderneming. Hij/zij zal elke specificiteit van de organisatie analyseren, gegevens verzamelen, de belangrijkste aspecten van de cultuur en het organisatieklimaat en ook het werkbeleid leren kennen, en deze informatie in een rapport vertalen.

Nu alles is verzameld en georganiseerd, kan de HR-manager de andere professionals in het bedrijf precies vertellen hoe de organisatie ervoor staat, waarom hij is zoals hij is en welke acties worden voorgesteld om de resultaten te verbeteren.

B. Toepassing van efficiënte oplossingen

Het feit dat een organisatie / afdeling goed presteert, betekent niet dat deze prestaties niet nog verder kunnen worden verbeterd. Efficiënt zijn betekent de beste resultaten bereiken, in minder tijd en met minder middelen.

Een competente HR Advisor weet hoe hij kan vaststellen of de methode die bij de taken wordt toegepast, de meest efficiënte is voor dat doel. Indien er meer geschikte processen zijn om bepaalde activiteiten te ontwikkelen, is hij ook degene die erop zal wijzen hoe de werkzaamheden in de loop van de tijd kunnen worden gewijzigd en de productiviteit kan worden verbeterd.

C. Strategische visie en gebaseerde beslissingen

Een gespecialiseerde en deskundige consultant heeft reeds in bedrijven in verschillende situaties opgetreden. Deze ervaring vormt een concurrentievoordeel bij het plannen van een uitbreidings- of herstelactie.

Met het delen van de ervaringen, het opstellen van rapporten ter onderbouwing, het adviseren bij de besluitvorming en het begeleiden bij de implementatie van de noodzakelijke veranderingen, zijn de middelen die in het inhuren van een HR-professional zijn geïnvesteerd, te verwaarlozen in vergelijking met de voordelen van deze investering.