Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

HR interimfuncties in het onderwijs

  • Home
  • HR interimfuncties in het onderwijs

HR interimfuncties in het onderwijs

Kies uit zeer ervaren en beschikbare HR professionals in het onderwijs:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare HR professionals in het onderwijs
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Verschillende onderwijsorganisaties maken gebruik van een interim professional via Bureau Ad Interim. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderwijs. Onze interim-managers spreken de taal van het onderwijs en hebben ervaring met complexe opdrachten, niet alleen in het voortgezet onderwijs (VO), maar ook in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO), regionale opleidingencentra (ROC) en het hoger beroepsonderwijs (HBO).

Onze interimmers hebben ervaring in functies waaronder schoolleider, teamleider, afdelingsleider, directeur, rector, conrector, lector, docent en bestuurder.

Maar er zijn veel meer functies in het onderwijs waar wij bijna altijd de juiste interimmer voor kunnen leveren.

HR / P&O professionals

Een HR adviseur, ook wel HR consultant, adviseur human resources of HR advisor genoemd, wordt door ons ingezet ter uitbreiding van uw team. De adviseur is dan het eerste aanspreekpunt met betrekking tot de instroom van (nieuwe) medewerkers, de implementatie van de arbeidsvoorwaarden, coaching, individuele casuïstiek, inrichting en uitvoering van de R&O-cyclus, etc. Ook het adviseren over de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers is onderdeel van het takenpakket. Welke kwaliteit en kwantiteit van de personele bezetting op de langere termijn is wenselijk? Welk HR-beleid past daarbij?

Onze HR professionals hebben kennis van arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zij zijn goede sparringpartners voor de directie, het managementteam (MT) en de ondernemingsraad (OR) met betrekking tot HR-vraagstukken en kunnen hoofd- en bijzaken goed scheiden.

De interim HR professionals die bij Bureau Ad Interim staan ingeschreven beschikken over minimaal HBO niveau en hebben een opleiding in de richting van HRM of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast hebben ze minimaal enkele jaren relevante werkervaring, zijn analytisch sterk, stressbestendig, resultaatgericht en hebben een goed inlevingsvermogen. Zij zijn vrijwel direct inzetbaar. Neem gerust contact met ons op.

Een HR directeur houdt zich met name bezig met de strategie en de kwaliteitsagenda en brengt daarin prioritering aan. Vaak worden onze interim HR directeuren betrokken bij transitie opdrachten. Zij hebben academisch werk- en denkniveau en een ruime leidinggevende ervaring én ervaring in het aansturen van veranderprocessen in een organisatie.

Als u op zoek bent naar een stevige en verbindende HR directeur met visie en strategisch werk- en denkniveau die koersvast en besluitvaardig is, neem dan contact met ons op.

Een HR-coördinator stuurt het HR-team aan en pakt samen met het team HR-zaken op. Denk hierbij aan diversiteit en vitaliteit. Zij hebben een strategische rol als HR partner voor het managementteam. De HR-coördinator is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen en het goed functioneren van de HR afdeling op operationeel en tactisch niveau. Zij leveren onder andere diverse managementrapportages aan, zij adviseren en verwerken verzuimdossiers, zij voeren sollicitatiegesprekken, zij voeren controles uit van de personeelsadministratie en ondersteunen op diverse HR-vraagstukken.

Als u op zoek bent naar een gedreven HR-coördinator die zorgt dat alles soepel verloopt neem dan vandaag nog contact met ons op.

Uiteraard zijn onze HR professionals niet alleen werkzaam in het onderwijs, ook in andere branches zijn zij actief. 

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video