• darkblurbg

Bent u op zoek naar een interim teamleider in het Voortgezet Onderwijs? We hebben verschillende door de wol geverfde interim teamleiders die jarenlange ervaring hebben in het VO. Zoekt u een overbrugging voor een bepaalde periode omdat de huidige teamleider onverwacht is uitgevallen? Of bent u op zoek naar een ervaren interim teamleider die een veranderingsproces moet bewerkstelligen? Wat de reden ook is, u kunt bij Bureau Ad Interim terecht als u op zoek bent naar een interim teamleider die direct inzetbaar is.

Onze interim teamleiders hebben ervaring met uiteenlopende maar ook complexe situaties. Zij kunnen uiteraard op verschillende niveaus schakelen (inhoudelijk op onderwijskundig niveau, personeelsbeleid, qua leidinggeven maar ook op financieel vlak). Verder hebben onze interim professionals een eigen groot netwerk hetgeen ook de nodige voordelen met zich meebrengt.

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem dan nu contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen. Maar u kunt uiteraard ook gewoon bellen.
Wilt u een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video


  Kies bestand...