• darkblurbg

Ik ben een interim afdelingsleider VO

Wilt u graag als interim afdelingsleider of als interim directeur in het voortgezet onderwijs aan de slag?

Wij zoeken interim afdelingsleiders die bevlogen zijn, een dosis enthousiasme meenemen, flexibel en sensitief zijn, een creatieve en bevlogen insteek hebben.

Bent u op zoek naar een opdracht als interim afdelingsleider in het voortgezet onderwijs en bent u als zelfstandige ingeschreven bij de KvK? Bent u op zoek naar een opdracht als interim directeur onderwijs? Heeft u minimaal HBO- werk- en denkniveau en kennis en ervaring met een schoolorganisatie? U kunt zich hier inschrijven als u op zoek bent naar een uitdagende opdracht.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

Ik zoek een interim afdelingsleider VO

Bent u op zoek naar een ervaren, daadkrachtige, verbindende en organisatorisch sterke interim afdelingsleider of een interim directeur in het voortgezet onderwijs? Wij hebben verschillende door de wol geverfde interim teamleiders die jarenlange ervaring hebben in het VO, MBO en HBO.

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem nu contact met ons op! Ook kunt u hier de opdrachtomschrijving invullen als u een concrete interim opdracht voor ons hebt.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video