• darkblurbg

Ik ben een interim docent Informatica / ICT

Wilt u graag als interim docent Informatica / ICT aan de slag? Primair liggen de taken bij het lesgeven op het gebied van Informatica / ICT (hardware, software, internet, programmeren, computers, etc.), secundair bent u ook bezig met individuele begeleiding van leerlingen, vergaderingen bijwonen en het bijhouden van de leerlingen administratie.

Bent u op zoek naar een opdracht als interim docent Informatica / ICT en bent u als zelfstandige ingeschreven bij de KvK? U kunt zich hier inschrijven als u op zoek bent naar een uitdagende opdracht.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

Ik zoek een interim docent Informatica / ICT

Bent u op zoek naar een interim docent Informatica / ICT? Wij hebben verschillende door de wol geverfde interim docenten Informatica / ICT die jarenlange ervaring hebben in het Voortgezet Onderwijs (VO).

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem nu contact met ons op! Ook kunt u hier de opdrachtomschrijving invullen als u een concrete interim opdracht / vraag voor ons hebt.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video