• darkblurbg

Ik ben een interim docent Klassieke Talen

Wilt u graag als interim docent Klassieke Talen aan de slag? Primair liggen de taken bij het lesgeven op het gebied van de Klassieke Talen en cultuur (geschiedenis van de oudheid), secundair bent u ook bezig met individuele begeleiding van leerlingen, vergaderingen bijwonen en het bijhouden van de leerlingen administratie.

Bent u op zoek naar een opdracht als interim docent Klassieke Talen en bent u als zelfstandige ingeschreven bij de KvK? U kunt zich hier inschrijven als u op zoek bent naar een uitdagende opdracht.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

Ik zoek een interim docent Klassieke Talen

Bent u op zoek naar een interim docent Klassieke Talen? Wij hebben verschillende door de wol geverfde interim docenten Klassieke Talen die jarenlange ervaring hebben in het Voortgezet Onderwijs (VO).

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem nu contact met ons op! Ook kunt u hier de opdrachtomschrijving invullen als u een concrete interim opdracht / vraag voor ons hebt.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video