• darkblurbg

Ik wil graag als interim docent Spaans aan de slag

Una cálida bienvenida a Bureau Ad Interim. Wilt u graag als interim docent Spaans aan de slag en wilt u graag aan de studenten de mooie Spaanse taal en cultuur bijbrengen? Dan zijn wij op zoek naar u! Naast het lesgeven zijn er vaak ook nevenwerkzaamheden. Denk daarbij aan het geven van voorlichting, coördinatietaken of het meedenken over de ontwikkeling van lesmateriaal en toetsen.

Beschikt u over een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid of bent u een native speaker Spaans met een prima beheersing van de Nederlandse taal en bent u u op zoek naar een opdracht als interim docent Spaans?

U kunt zich hier inschrijven als u op zoek bent naar een uitdagende opdracht en als u als zelfstandige ingeschreven staat bij de KvK.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier op onze website.

 

Ik zoek een enthousiaste interim docent(e) Spaans

Bent u op zoek naar een interim docent Spaans met een enthousiaste instelling en een flinke dosis humor? Wij hebben verschillende door de wol geverfde interim docenten Spaans die jarenlange ervaring hebben in het Voortgezet Onderwijs (VO).

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem nu contact met ons op! Ook kunt u hier de opdrachtomschrijving invullen als u een concrete interim opdracht / vraag voor ons hebt.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video