• darkblurbg

Interim functies Marketing

Ik zoek een interimmer marketing       Ik ben een interimmer marketing

Er zijn legio interim functies in de marketing. Schrijf je in bij Bureau Ad Interim voor mooie opdrachten in de marketing. We hebben uitdagende opdrachten in heel Nederland voor interimmers, freelancers en zzp-ers.

Als er bij Bureau Ad Interim aanvragen binnenkomen voor een specifieke interim opdracht nemen wij contact met je op. Zie voor meer informatie op onze website: specifieke vacatures

  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Hieronder vind je meer informatie over mogelijke functies in de marketing:

Onderstaande professionals (interim, freelance, zzp) staan bij ons ingeschreven op gebied van marketing:

Er zijn nog meer functies denkbaar op gebied van marketing waarbij wij als interim bureau een rol kunnen vervullen. De bovenstaande lijst is niet volledig en wordt continu aangevuld.

marketing functies