Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Manager kinderopvang regio Amsterdam VACATURE

  • Home
  • Manager kinderopvang regio Amsterdam VACATURE

Manager kinderopvang regio Amsterdam VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Manager kinderopvang regio Amsterdam voor 24 uur per week vanaf heden - medio augustus 2023 (ma, do en vrijdag). Opleidingsniveau: MBO+/HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 24 juni 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Onze opdrachtgever is een kleinschalige huiselijke kinderopvang. In hartje Amsterdam bij het Muiderpoortstation en de Dappermarkt. Waar je heerlijk in je pauze kunt genieten van al het moois.

Je komt terecht in een hecht en professioneel team. We hebben echte, oprechte aandacht. Voor kinderen, voor elkaar en voor ouders. Verbinding is voor ons heel belangrijk en essentieel om een team te zijn. We zien, horen en waarderen elkaar. Ook steunen en helpen we elkaar, zonder te oordelen.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 64536)