Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Medewerker inkoop regio Eerbeek VACATURE

  • Home
  • Medewerker inkoop regio Eerbeek VACATURE

Medewerker inkoop regio Eerbeek VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Medewerker inkoop regio Eerbeek voor 40 uur per week voor een nog onbekende periode, loondienst ook bespreekbaar. Opleidingsniveau: MBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 19 september 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Voor onze opdrachtgever (producent van hoogwaardig vouwkarton voor verpakkingen in de voedings-, farmaceutische en cosmetica-industrie) zijn wij op zoek naar een medewerker inkoop.

De functie is gesitueerd binnen de afdeling Inkoop. De afdeling Inkoop valt onder leiding van het Hoofd Inkoop en bestaat uit nog, behalve genoemde functie, een Operationeel inkoper grondstoffen en een Operationeel inkoper technische materialen. De afdeling is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van grondstoffen en voor procesbewaking met betrekking tot externe opslag en de inkoop van technische materialen, diensten en kantoor- en huishoudelijke artikelen, zoals drukwerk, formulieren, kantoorartikelen, PBM’s etc.

Wat ga je doen?

  • Aanmaken van inkooporders in geautomatiseerd systeem
  • Verzorgen van de voorraadadministratie van grondstoffen ten behoeve van de Soll-Ist
  • Oplossen van afwijkingen tussen inkooporder en factuur leverancier
  • Verzorgen van diverse aanvullende werkzaamheden

We zoeken een professional die snel en uitstekend in staat is om, in eerste instantie de administratieve werkzaamheden op te pakken en daarna, afhankelijk van ontwikkeling, ook de inkooptaken erbij kan nemen.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 268)