Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Onderwijsmanager regio Breda VACATURE

  • Home
  • Onderwijsmanager regio Breda VACATURE

Onderwijsmanager regio Breda VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Onderwijsmanager regio Breda voor 20 uur per week voor 2 maanden. Opleidingsniveau: HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 14 april 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Als onderwijsmanager van de afdeling Mobiliteitstechniek ben je resultaatverantwoordelijk voor de toepassing van het organisatie brede beleid en daarmee integraal verantwoordelijk voor kwaliteit van onderwijs, arbeid en financiën van de onderwijseenheden. Je geeft hierbij leiding aan een onderwijs eenheid (27 medewerkers en  8 opleidingen). Je krijgt in principe de verantwoordelijkheid voor de portefeuille examinering, echter zal dit in onderling overleg afgestemd worden.

Samen met je collega-onderwijsmanagers lever je een bijdrage aan het beleid, beheer en de besturing van de sector techniek en technologie. Zowel intern als extern samenwerken is van groot belang. Je bent vernieuwend en in staat om complexe projecten tot een mooi resultaat te brengen.   Door adequaat te structureren en te prioriteren, ben je in staat om effectief in actie te komen en daardoor de gewenste doelen te bereiken. Je houdt overzicht over de situatie en voeling met de onderdelen van de onder jouw verantwoordelijkheid vallende aandachtsgebieden, c.q. portefeuilles.

Je beschikt over het vermogen om vanuit verschillende invalshoeken en belangen te komen tot gemeenschappelijke doelen en afspraken. Jouw aanpak is erop gericht partijen te verbinden. Kritische situaties weet je tijdig te onderkennen en je speelt daar adequaat op in. Door jouw optreden draag je eraan bij, dat samenwerking wordt bestendigd en versterkt.
Als onderwijsmanager ben je onderdeel van het tactisch collectief en leg je verantwoording af aan de directeur van de sector.

Wie ben jij?

Je bent een inspirerende en empathisch leider, een manager die zichtbaar en toegankelijk is en die oog en oor heeft voor de medewerkers.  Je hebt een heldere visie op inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen in het onderwijs en in de hedendaagse samenleving. Je neemt je medewerkers mee, bent standvastig, duidelijk en integer. Je bent vaardig in het professioneel ontwikkelen van de afdeling en stimuleert je medewerkers om in te spelen op veranderende onderwijsvragen. Je gelooft in het voeren van een open dialoog en toont voorbeeldgedrag. Dit vanuit onze kernwaarden nieuwsgierig, deskundig en zelfbewust. Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring met leidinggeven.

Dat je affiniteit hebt met de sector en techniek en technologie is vanzelfsprekend. Het is een pré als je kennis hebt van mobiliteitstechniek/motorvoertuigentechniek.

Verder beschik je over:

  • Hbo+ werk- en denkniveau;
  • Kennis van nieuwe technologieën/methodieken en onderwijskundige inzichten;
  • Inzicht in de structuur van bedrijven en instellingen binnen de beroepssector;
  • Brede kennis van algemene maatschappelijke ontwikkelingen van de regio en op het gebied van onderwijs, beroepen en arbeidsmarkt;
  • Kennis en vaardigheid in het opstellen van (onderwijskundige) beleidsvoorstellen.

Als je bij opdrachtgever aan de slag gaat moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs. Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 38546)