Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Orthopedagoog onderwijs regio Veenendaal VACATURE

  • Home
  • Orthopedagoog onderwijs regio Veenendaal VACATURE

Orthopedagoog onderwijs regio Veenendaal VACATURE

Wij zijn op zoek naar een interim / freelance / zzp Orthopedagoog onderwijs regio Veenendaal voor ongeveer 24 uur per week vanaf december 2023 tot en met juli 2024. Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: december 2023 en in overleg. Reageren vóór 17 oktober 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Inmiddels zijn er kandidaten voorgedragen. Reageren kan nog wel. We zetten je dan op een lijst zodat we je kunnen benaderen als uit de eerste ronde geen geschikte kandidaat naar voren komt.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie en deels vanuit huis.

Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een interim orthopedagoog.

Jouw werk bestaat uit het beoordelen van aanvragen voor maatwerk, (bovenschoolse) arrangementen en toelaatbaarheidsverklaringen en het schrijven van bijbehorende deskundigenverklaringen. Ook ben je met procesregie betrokken bij adviestrajecten voor leerlingen op onze scholen. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het te woord staan van medewerkers van onze scholen en uit het leggen van contacten met ondersteuningscoördinatoren, ouders en leerlingen om ondersteuningsvragen verder uit te diepen.

We vinden het belangrijk dat je een goede, hartelijke werkrelatie binnen de scholen opbouwt en dat je met ons mee wilt werken aan het regelen van dat wat nodig is voor de schoolloopbaan van onze leerlingen. Het strekt tot aanbeveling dat je een actieve NVO-registratie hebt en in het bezit bent van een rijbewijs B.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 13546)