• darkblurbg

Wat we doen

Bij Bureau Ad Interim zoeken én vinden we de juiste interim, freelance of ZZP professionals. Door onze jarenlange ervaring in de interim wereld weten we precies wat u nodig heeft. Als u op zoek bent naar een interim, freelance of ZZP professional: wij kennen de markt en daardoor weten we wat er speelt. Wij bieden u dan ook alle voordelen van een interim bemiddelingsbureau met het netwerk van een grote speler. Wij zijn een club met ambitie! Wij zijn gericht op oplossingen en dagelijkse verbetering.

Onze opdrachtgevers en zelfstandige professionals zijn gevestigd in heel Nederland. Wij weten de beste professionals bijna altijd te vinden en koppelen ze aan de juiste opdrachtgever. Ons netwerk wordt dus elke dag weer een beetje groter, want we werken er met zorg en aandacht aan.

 

De keuze voor Bureau Ad Interim

Bureau Ad Interim werkt daar waar we nodig zijn. Wij zijn actief in meerdere sectoren en branches. De functies zijn al net zo divers. Het kan gaan om een positie in een management team, in het bestuur of toezicht, maar ook in de ondersteunende functies ligt onze kracht.

Daarnaast zijn we niet zomaar een interim bemiddelingsbureau. Wij werken op maatschappelijk verantwoorde wijze en steunen een aantal goede doelen. Wij hebben hart voor de zaak en voor elkaar.

Door onze jarenlange ervaring in de interim wereld weten we precies wat u nodig heeft. Vele interimmers, freelancers en zzp'ers staan bij ons ingeschreven. Ons werkveld is in heel Nederland.

 

Onze missie

Bij Bureau Ad Interim gaan we samen iedere dag weer voor die perfecte match tussen zelfstandig professional en opdrachtgever. Dat is de ambitie van dit bemiddelingsbureau. Om alle écht goede interim professionals in Nederland te vinden.

Om deze vervolgens te koppelen aan een geschikte opdracht(gever). Om de opdrachtgever hierin volledig te ontzorgen. Maar ook om wat terug te doen voor de maatschappij. Door goede doelen te steunen en op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen.

Het liefst delen we dat wat we ontvangen met anderen. Het ondernemen is voor ons meer dan alleen winst MAKEN. Wij willen die winst DELEN. Dit doen we samen met u.

 

Onze kernwaarden

Wij zijn mensen-mensen. Netwerkers. Wij zetten graag stappen en zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ontdekken. Bij alles wat we doen houden we de volgende kernwaarden in ons achterhoofd: betrouwbaar, deskundig, zorgvuldig en professioneel onafhankelijk. Zo kijken we naar de wereld, zo kijken we naar u.

 

Hart voor het leven

Ons hart wil meer dan dat. Met Bureau Ad Interim ondersteunen we dan ook een aantal goede doelen. Dit zijn met name goede doelen die zich richten op kinderen. Kinderen die opgroeien in armoede.

Kinderen kiezen namelijk niet voor luxe of voor armoede. Zij hebben nog niets te kiezen. Daarom delen we graag en het liefst met deze kinderen. Als opdrachtgever werkt u hieraan mee doordat wij een klein gedeelte van de bemiddelingsfee aan goede doelen spenderen. Samen maken we de wereld van deze kinderen weer een stukje lichter.

Wij geloven dat het leven niet alleen draait om cijfermatige winst, maar vooral ook om de winst voor je hart. Winst die dat hart net weer een beetje groter maakt.

 

Bent of zoekt u een interim, freelance of ZZP-professional