• darkblurbg

Voor u als opdrachtgever

Waarom voor Bureau Ad Interim kiezen?

De vraag

U komt bij ons met een vraag. U zit met uw handen in het haar. Geen zorgen, wij regelen het wel. Wat wilt u? Wat verwacht u? Hoe kunnen wij u ontzorgen? Wij willen een duidelijk beeld verkrijgen van uw organisatie, de situatie en uw wensen. Aan de hand van uw informatie zetten wij de eerste stap naar het vinden van een geschikte zelfstandige professional.

Selectie

Op basis van uw vraag doen wij een voorselectie voor de meest geschikte professional(s) voor deze opdracht. Wij stellen op korte termijn één of meerdere kandidaten aan u voor via hun cv met een uitgebreide toelichting op de cv's. Een professional die goed aansluit bij uw organisatie. U krijgt het cv zonder NAW gegevens uiteraard, vanwege de AVG. Dit alles doen we kosteloos en vrijblijvend. Wij weten namelijk dat we voor u de juiste kandidaat hebben.

Voel de klik

Nu is het aan u. Nodig kandidaten uit, kijk iemand in de ogen om de klik te voelen, om de keuze te maken. Gaat de door u geselecteerde kandidaat voor u aan de slag? Dan maken wij financiële afspraken over de bemiddeling. Hiervoor betaalt u een scherpe en transparante bemiddelingsfee.


Voor jou als interim professional

Waarom voor Bureau Ad Interim kiezen?

Ik zoek een opdracht

Je bent op zoek naar een nieuwe interim, freelance of ZZP opdracht. Dan ben je bij Bureau Ad Interim aan het juiste adres. Stuur jouw cv, in PDF of Word, via dit formulier of via info@bureauadinterim.nl naar ons toe. Wij beoordelen jouw cv en je ontvangt binnen 24 uur een reactie (op werkdagen). Kun je naar onze mening ingezet worden voor een concrete opdracht dan plannen we een afspraak met je in.

De opdracht

Bij elke opdrachtaanvraag van een opdrachtgever doen wij een eerste voorselectie van mogelijke kandidaten. Als je uit deze voorselectie rolt dan nemen we direct contact met je op. We bespreken met jou de inhoud van de opdracht. Soms vraagt een opdrachtgever ook om referenties of een Verklaring Omtrent Gedrag. Referenties benaderen we uitsluitend na toestemming van jouw kant. Als je voorgedragen wilt worden bij de opdrachtgever dan sturen wij jouw cv met toelichting door aan de klant. De opdrachtgever kan je vervolgens uitnodigen voor een gesprek, dit stemmen wij met de opdrachtgever en met jou af. Valt de keuze op jou dan ga je aan de slag voor de opdrachtgever.

 

Neem contact met ons op

Dus bent u een opdrachtgever of professional? Neem contact met ons op!