• darkblurbg

Voor u als opdrachtgever

Waarom voor Bureau Ad Interim kiezen?

De vraag

U komt bij ons met een vraag. U zit met uw handen in het haar. Geen zorgen, wij regelen het wel. Wat wilt u? Wat verwacht u? Hoe kunnen wij u ontzorgen? Wij willen een duidelijk beeld verkrijgen van uw organisatie, de situatie en uw wensen. Dit inventarisatiegesprek is de eerste stap naar het vinden van een geschikte professional.

Selectie

Op basis van uw vraag doen wij een voorselectie voor de meest geschikte professional voor deze opdracht. Wij stellen op korte termijn één of meerdere kandidaten aan u voor via hun cv met een uitgebreide toelichting op de cv's. Een professional die goed aansluit bij uw organisatie. U krijgt het cv zonder NAW gegevens uiteraard, vanwege de AVG. Dit alles doen we kosteloos en vrijblijvend. Wij weten namelijk dat we voor u de juiste kandidaat hebben.

Voel de klik

Nu is het aan u. Nodig kandidaten uit, kijk iemand in de ogen om de klik te voelen, om de keuze te maken. Daarna maken wij samen afspraken over de inzet van onze professional. Hiervoor betaalt u een scherpe en transparante fee.

De opdracht

Tijdens de opdracht blijven we communiceren; onderling en in driehoek gesprekken. We kijken naar de voortgang van de opdracht en sturen bij indien nodig. Na de afronding vindt er een overdracht en evaluatie plaats. Kunt u weer verder, opgelucht.

 

Voor jou als interim professional

Waarom voor Bureau Ad Interim kiezen?

Ik zoek een opdracht

Je bent op zoek naar een nieuwe interim, freelance of ZZP opdracht. Dan ben je bij Bureau Ad Interim aan het juiste adres. Stuur jouw cv, in PDF of Word, via dit formulier of via info@bureauadinterim.nl naar ons toe. Wij beoordelen jouw cv en je ontvangt binnen 24 uur een reactie (op werkdagen). Kun je naar onze mening ingezet worden voor een opdracht dan plannen we een afspraak in om kennis te maken. Dit doen we op ons kantoor of op reisbare afstand. Tijdens het gesprek stemmen we ook af op welke (andere) opdrachten je ingezet zou kunnen worden.

De opdracht

Komt er een mooie opdracht voor jou voorbij dan doen wij een eerste voorselectie. Als je uit deze voorselectie rolt dan nemen we direct contact met je op. We bespreken met jou de inhoud van de opdracht. Soms vraagt een opdrachtgever ook om referenties of een Verklaring Omtrent Gedrag. Referenties benaderen we uitsluitend na toestemming van jouw kant. Als je voorgedragen wilt worden bij de opdrachtgever dan sturen wij jouw cv met uitgebreide toelichting (zonder NAW gegevens in verband met AVG) door aan de klant. De opdrachtgever kan je vervolgens uitnodigen voor een gesprek, dit stemmen wij met de opdrachtgever en met jou af. Valt de keuze op jou dan stellen wij de contracten op waarin de afspraken worden vastgelegd.

Tijdens de opdracht blijven we communiceren; onderling en in driehoek gesprekken. We volgen de voortgang van de opdracht en sturen bij daar waar nodig. Na de afronding van de opdracht vindt er een evaluatie plaats. Op naar de volgende opdracht.

 

Neem contact met ons op

Dus bent u een opdrachtgever of professional? Neem contact met ons op!