Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Psycholoog regio Den Haag VACATURE

 • Home
 • Psycholoog regio Den Haag VACATURE

Psycholoog regio Den Haag VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Psycholoog regio Den Haag voor 24 uur per week voor 3 tot 6 maanden. Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 18 april 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie en vanuit huis.

Onze opdrachtgever is een innovatief expertisebureau binnen de GGZ met verschillende locaties door heel Nederland. De organisatie diagnosticeert en behandelt ADHD bij volwassenen. De cultuur binnen de organisatie is professioneel en klantgericht. Zij werken vanuit een goed gestructureerde organisatie en met een betrokken en vakkundig geschoold team. Het unieke bij de opdrachtgever is dat de diagnostiek wordt verricht in één dag.

De ambitieuze organisatie staat volledig in dienst van de patiënt. De patiënten waarderen de toegankelijke en transparante manier van werken; de heldere onderbouwing van onze diagnostiek en de servicegerichtheid die zich bijvoorbeeld uit in de comfortabele wachtruimtes op de locaties. Op Zorgkaartnederland.nl scoren zij momenteel een gemiddelde van 9.3!

De functie

De functie wordt gekenmerkt als een expertfunctie. Taken zijn hoofdzakelijk behandelend van aard. Doel van de functie is enerzijds het mede diagnosticeren van ADD/ADHD via het Diagnostisch Interview voor Volwassenen met ADHD (DIVA). Anderzijds is doel van de functie om patiënten met ADHD/ADD problematiek te behandelen d.m.v. cognitieve gedragstherapie en hiermee een verbeterd functioneren in het dagelijks leven van patiënten te bereiken. De psycholoog ontvangt operationeel leiding van de locatiemanager. Hiërarchisch ontvang je leiding van de directeur medische bedrijfsvoering. De psycholoog behandelt patiënten zelfstandig. De psycholoog staat onder supervisie van de verpleegkundig specialist en is niet eindverantwoordelijk voor de diagnose en de behandeling van patiënten. De psycholoog geeft de locatiemanager inzicht in de voortgang van de behandeling en de daarbij bereikte resultaten. De psycholoog heeft een vaste standplaats, maar is inzetbaar op de verschillende locaties van opdrachtgever.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van het Diagnostisch Interview voor Volwassenen met ADHD (DIVA), het registreren van de resultaten in het elektronisch patiëntendossier en het geven van cognitieve gedragstherapie. Je onderhoudt wekelijks contact met de patiënten en dagelijks contact met de locatiemanager en de locatie assistent. Periodiek heb je overleg met de locatiemanager en neem je deel aan werkbegeleiding, intervisie en onderwijs. Een deel van de werkzaamheden zal online plaatsvinden.

Wat neem je mee?

 • Je bent gediplomeerd basispsycholoog (WO niveau);
 • Je hebt een LOGO-verklaring;
 • Een afgeronde basisopleiding cognitieve gedragstherapie of de motivatie om hiermee te starten is een pré;
 • Je hebt inzicht in de werkwijze en procedures van andere specialismen, zodat afstemming mogelijk is;
 • Je hebt vakkennis van en ervaring met cognitieve gedragstherapie en het CGT protocol voor behandeling van ADHD binnen de organisatie;
 • Je hebt kennis van de DIVA;
 • Je beheerst de Engelse taal goed;
 • Je hebt affiniteit en enige ervaring met ADHD/ADD-problematiek;
 • Je bezit mensenkennis;
 • Je hebt algemene kennis van andere gedragsaandoeningen zodat comorbiditeit gesignaleerd kan worden;
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied;
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 20720)