Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Regiebehandelaar regio Almere VACATURE

  • Home
  • Regiebehandelaar regio Almere VACATURE

Regiebehandelaar regio Almere VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Regiebehandelaar regio Almere (GZ-psycholoog/orthopedagoog generalist/psychiater) voor 16 - 32 uur per week vanaf april 2023 tot juni 2023. Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: april 2023 en in overleg. Reageren vóór 26 april 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie en vanuit huis.

Past het bij jou om het zorgproces te bewaken voor hoogbegaafde en hoog sensitieve kinderen (2-18 jaar) die vastlopen? In een fijn, hecht team van vrolijke professionals? In een organisatie die jou een mooie springplank wil bieden?

Als regiebehandelaar moet je het overzicht houden, dingen in goede banen leiden en een beetje stressbestendig zijn. Dat hoort erbij in een jonge, snelgroeiende organisatie. Affiniteit of ervaring met hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit is een grote pré. En we vinden het reuze belangrijk dat je in gespreken met kinderen en ouders goed contact maakt en daardoor een veilige omgeving creëert. Je doet belangrijk werk.

Wat ga je doen?

  • Opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen met de cliënt.
  • Regie voeren op cliëntdossiers en binnen dat kader collega’s aansturen.
  • Bieden van behandeling of therapie.
  • Supervisie, ondersteuning van de kennis en kunde van de medewerkers op het gebied van behandeling.
  • Inhoudelijke bijdragen leveren op het gebied van beleidsontwikkeling, behandelaanpak en methodieken.
  • Meehelpen om de organisatie verder te ontwikkelen.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 92306)