Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Remote Azure Engineer regio Nederland VACATURE

  • Home
  • Remote Azure Engineer regio Nederland VACATURE

Remote Azure Engineer regio Nederland VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Remote Azure Engineer regio Nederland voor 8 - 16 uur per week tot eind 2023. Opleidingsniveau: HBO IT. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 19 september 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een remote Azure Engineer. Opdrachtgever streeft ernaar om de beste te zijn in wat ze doen. Met video conferencing, Microsoft365 en Mobile Device Management als de belangrijkste diensten, slagen ze erin eenvoudige oplossingen te leveren die aansluiten bij zakelijke behoeften en wensen van hun klanten. De klanten komen uit verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, hospitality of overheid.

Wij zoeken (tijdelijke back-up in verband met krapte in resources/ziekte) een Azure Engineer met brede ervaring op gebied van AAD, scripting, licenties. Begeleiden van implementatie, oplossen van 2e of 3 lijns-problemen.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 36359)