Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Senior calculator engineer werktuigbouwkunde regio midden Nederland VACATURE

  • Home
  • Senior calculator engineer werktuigbouwkunde regio midden Nederland VACATURE

Senior calculator engineer werktuigbouwkunde regio midden Nederland VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Senior calculator engineer werktuigbouwkunde regio midden Nederland voor 32 - 40 uur per week voor 3 maanden of langer. Opleidingsniveau: MBO/HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 21 augustus 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Als senior calculator/engineer weet jij de klanten van onze opdrachtgever de best passende technische oplossing te bieden en deze te vertalen naar een passende offerte. Hierdoor verkrijgen ze niet alleen de opdracht maar borgen en continueren ze ook de lange termijn relatie met de klant. Je draagt de verantwoordelijkheid voor een passend ontwerp en een net en volledig beschreven advies waarbij jouw calculatie en pre-engineering de uitgangspunten zijn.

Wie ben jij?

Voor onze werklocatie in Apeldoorn zoeken wij een enthousiaste werktuigbouwkundige met passie voor het vak. Jij volgt graag de marktontwikkelingen en hecht waarde aan kennisdeling en opleiding. Analytisch ben je sterk, je weet de juiste ontwerpkeuzes te maken en je nauwkeurigheid zien wij terug in je calculaties. Verder vragen wij;

  • mbo- of hbo-werk- en -denkniveau richting werktuigbouwkunde en/of installatietechniek;
  • een aantal jaar relevante werkervaring binnen de installatietechniek.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 64057)