• darkblurbg

Taxateur bedrijfsmatig vastgoed

Ik zoek een taxateur bedrijfsmatig vastgoed     Ik ben een taxateur bedrijfsmatig vastgoed

Bij Bureau Ad Interim staan meerdere freelance, interim en ZZP-professionals ingeschreven die als taxateur bedrijfsmatig vastgoed aan het werk zijn. Enthousiaste en energieke mensen die sociaal zijn en graag resultaatgericht samenwerken. Vakinhoudelijk professioneel, kritisch, een hoge mate van presteren laten zien en vooral integer en betrouwbaar zijn.

Allemaal taxateurs met ervaring van de taxatie van bedrijfsmatig vastgoed en verhuurde woningen. Naast de vakinhoudelijke kennis op het gebied van onroerend goed beschikken ze over een financiële achtergrond en soms ook bancaire werkervaring. De meesten hebben daarnaast ook coördinerende en leidinggevende capaciteiten.

Als je op zoek bent naar een taxateur bedrijfsmatig vastgoed zoek dan niet verder. Onze taxateurs halen optimaal rendement uit hun werk, leveren kwaliteit, zorgen voor een tevreden opdrachtgever en dragen bij aan een goede teamspirit en weten resultaten te boeken.

Binnen 48 uur kunnen wij normaliter meerdere geschikte en beschikbare taxateurs aan u voorstellen. We werken op basis van No cure No pay. We hanteren een lage bemiddelingsfee voor onze diensten.

  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.