Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Technisch administratief medewerker regio Breda VACATURE

  • Home
  • Technisch administratief medewerker regio Breda VACATURE

Technisch administratief medewerker regio Breda VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Technisch administratief medewerker regio Breda voor 40 uur per week van juni /juli 2023 voor een langere periode, optie op vast dienstverband. Opleidingsniveau: MBO/HBO. ​Start opdracht: juni / juli 2023 en in overleg. Reageren vóór 6 juni 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie (minimaal 3 dagen op kantoor).

Onze opdrachtgever is een technisch dienstverlenende/ondersteunende onderneming voor diverse rederijen. Binnen de organisatie staan inzet, ondersteuning en professionaliteit hoog in het vaandel.

Wij zijn op zoek naar een Technisch administratief medewerker M/V in de regio Zuid-Holland/Brabant. In deze functie ga jij veelal zelfstandig diverse onderhouds-, storings-, reparatie- en montagewerkzaamheden aan de vloot begeleiden.

Aangezien je allround inzetbaar bent zal er ook gevraagd worden om ondersteuning te bieden bij andere activiteiten wanneer dit nodig is zoals bestellingen verwerken, materialen halen en aan boord afleveren.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt bij voorkeur een technische opleiding op MBO of HBO-niveau.
  • Je bent flexibel, praktisch en inventief ingesteld.
  • Je bent communicatief vaardig, vlot en aangenaam in de omgang.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • In bezit van een rijbewijs B

Om deze rol tot een succes te maken, kun jij je daarnaast vinden in de volgende competenties: servicegericht, gedreven, zelfstandig en resultaatgericht.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 49736)