• darkblurbg

Ambulant woonbegeleider regio Rotterdam VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Ambulant woonbegeleider regio Rotterdam voor 28 - 32 uur per week voor een langere periode. Loondienst ook mogelijk. Opleidingsniveau: HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 9 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Ben je minder uren beschikbaar of is jouw mogelijke startdatum wat verder weg? Dan toch reageren!

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Jouw werk is van waarde voor de kwetsbare medemens. Zie jij het als een uitdaging samen op te lopen en hun leven weer op de rails te krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als Ambulant Woonbegeleider ben je een breed inzetbare hulpverlener. Je gaat de relatie aan met kwetsbare medemensen die een stap willen maken om aan hun moeilijkheden te werken. Daarin ondersteun je hen om de verbinding met zichzelf en hun omgeving te herstellen, waarbij zelfredzaamheid centraal staat. Je bent coachend en begeleidend bezig in een hulpverleningsproces waarbij veel geduld nodig kan zijn.

Veel voorkomende aandachtsgebieden zijn wonen en financiën, verslaving, dagbesteding en werk, relaties en sociale vaardigheden, psychische problemen en psychiatrische klachten. Er wordt veel samengewerkt met andere disciplines binnen en buiten de organisatie.

Jij

  • bent een professional met eigenaarschap: je neemt verantwoordelijkheid en maakt inschattingen en afwegingen;
  • kent je eigen grenzen en geeft die op een goede manier aan;
  • kunt je goed inleven in kwetsbare medemensen, hebt hart voor hen en je bent in staat een langdurige relatie met hen opbouwen;
  • bent in staat de cliënten te motiveren en te stimuleren om zelfredzaamheid te bevorderen;
  • beschikt over een relevant HBO diploma;
  • stemt in met de christelijke visie van de organisatie.

Onze opdrachtgever is een innovatieve organisatie die bruist van ideeën. Je krijgt de ruimte om ideeën in te brengen. Opdrachtgever geeft je verantwoordelijkheid en vrijheid om je functie vorm te geven. Wat je doet stelt de organisatie vast, hoe je het uitvoert bepaal je samen met je team. Met je team ben je verantwoordelijk voor de processen rondom de hulpverlening. Er zijn ook mogelijkheden waarop je breed met de organisatie mee kunt denken. 

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 18650)