• darkblurbg

Ambulant woonbegeleider regio Woerden VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Ambulant woonbegeleider regio Woerden voor 24 uur per week voor een nog onbekende duur. Loondienst ook mogelijk. Opleidingsniveau: MBO/HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 9 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Ben je minder uren beschikbaar of is jouw mogelijke startdatum wat verder weg? Dan toch reageren!

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Is het jouw passie om cliënten te motiveren en activeren en hun zelfredzaamheid te vergroten? Werk jij graag zowel zelfstandig als in een team met enthousiaste en professionele collega’s? Dan is deze functie iets voor jou!

Functieomschrijving

Jouw werk als Ambulant (woon)begeleider is een belangrijk onderdeel in het herstelproces van de cliënten. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan de doelgroep, met als doel het opbouwen van een goede relatie met de cliënt. Hierdoor wordt hij/zij ondersteund om de verbinding met zichzelf en de omgeving te herstellen. Zelfredzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Verder heb je als taak inhoud te geven aan de uitvoering van het begeleidingsplan. Je signaleert knelpunten en bespreekt dit met collega’s.  Naast het begeleiden ben je onderdeel van een (zelfstandig) team en draag je op een effectieve manier jouw steentje bij.

Het ambulante team bestaat nu uit drie gezellige collega’s. Onze doelgroep is uiteenlopend en uitdagend. Hierdoor is geen dag hetzelfde! Je bent veel zelfstandig op pad, maar toch weten we als collega’s elkaar altijd te vinden en blijven we nauw samenwerken met elkaar. Door de zelfstandigheid heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om zelf invulling aan je agenda te geven. Met elkaar stemmen we de nieuwe aanmeldingen en je caseload af, afhankelijk van het aantal uren dat je werkt. Naast de huisbezoeken en het contact met cliënten, heb je ook contact met het netwerk van de cliënt. Daarnaast heb je ook contact met verschillende organisaties en de betrokken consulenten vanuit de gemeente.

Jij

  • kent je grenzen en geeft die op een goede manier aan;
  • hebt affiniteit met de doelgroep;
  • kunt mensen laagdrempelig motiveren en stimuleert mensen om hun zelfredzaamheid te vergroten;
  • kunt samenwerken met vrijwilligers, organisaties en de gemeente om op cliëntniveau samen te werken;
  • bent in staat om zelfstandig  te werken en teamtaken uit te voeren;
  • bent flexibel en initiatiefrijk;
  • beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt een MBO of HBO opleiding in de richting van Sociaal werk;
  • hebt minimaal 5 jaar ervaring in het sociaal werk.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 4854)