• darkblurbg

Baliemedewerker regio Den Haag VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Baliemedewerker regio Den Haag voor maximaal 40 uur per week voor enkele maanden. Opleidingsniveau: MBO. ​Start opdracht: 1 december 2022. Reageren vóór 26 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Voor een huisartsenpraktijk zijn wij op zoek naar een baliemedewerker. Je hoeft geen medische kennis te hebben. De huisarts heeft een fysiek aanspreekpunt nodig. Taken bestaan uit algemene vragen beantwoorden (zoals openingstijden e.d.), afspraken plannen, agenda beheren. De baliemedewerker zal niet ingaan op de medisch inhoudelijke vragen. De medisch inhoudelijke vragen kunnen direct worden doorgezet naar de huisarts.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 6610)