• darkblurbg

Basisarts of HBO-V er regio Leeuwarden VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een Basisarts of HBO-V er regio Leeuwarden voor 16 - 24 uur per week voor 4 tot 6 maanden. Ben je minder uren per week beschikbaar dan komen we toch graag in gesprek voor de mogelijkheden. Opleidingsniveau: HBO / WO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 18 mei 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.


In verband met ziekte binnen de organisatie is deze vacature ontstaan.

Opdrachtgever

Je komt te werken in een instelling voor Jeugd GGZ en Specialistische dyslexiezorg met verschillende vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. De organisatie werkt multidisciplinair: de wetenschapsgebieden psychiatrie, geneeskunde,
orthopedagogiek, psychologie, neuropsychologie en neurolinguïstiek werken nauw samen.

Het is een kleinschalige organisatie die volop in ontwikkeling is en hoogwaardige specialistische zorg wil bieden. Kenmerkend aan werken bij de opdrachtgever zijn de toegankelijkheid, de korte lijnen binnen de organisatie, de prettige werksfeer en de
collegiale samenwerking in het multidisciplinaire team.

Wat ga je doen?

Als arts ben je verantwoordelijk voor het medisch onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten (kinderen en jongeren) met (complexe) psychiatrische stoornissen en problemen. Hiervoor heb je ook contact met de ouder(s)/verzorger(s) van cliënten. Je levert vanuit het medisch vakgebied, je eigen deskundigheid en je behandelpraktijk een bijdrage aan het uitvoeren van het
behandelbeleid en de kwaliteit van de behandelzorg aan cliënten. Je bent medebehandelaar en werkt nauw samen met de overige leden van het multidisciplinaire team, waaronder een kinder- en jeugdpsychiater. Je gaat deel uitmaken van een organisatiebreed medisch team: psychiaters, kinderarts een verpleegkundig specialist en basisartsen.

De komende tijd is het vooral van belang dat de lopende caseload wordt overgenomen en daarmee de dienstverlening gewaarborgd blijft.

Werk- en denkniveau

HBO / academisch, kennis van psychiatrie in verband met het snel moeten kunnen oppakken van de lopende caseload. Je bent zelfredzaam en kunt jezelf snel wegwijs maken.


Ben je beschikbaar? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.