• darkblurbg

Beleidsmedewerker Academy of Technology and Innovation regio Noord-Holland VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Beleidsmedewerker Academy of Technology and Innovation regio Noord-Holland voor 24 uur per week voor 6 maanden. Er is een optie op verlenging. Regio: Noord-Holland. Opleidingsniveau: WO. Start opdracht: 1 januari 2022. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 9 december 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
De Netherlands Academy of Technology and Innovation (AcTI) is een forum van en voor de in Nederland aanwezige kennis en expertise op het gebied van technisch-wetenschappelijk onderzoek en onderwijs, technologie en innovatie. De Academy heeft als doel vanuit een samenhangende visie het maatschappelijk en politiek denken en handelen met betrekking tot wetenschap, technologie en innovatie positief te bevorderen. AcTI werkt nauw samen met de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) waar deze functie organisatorisch is onder gebracht. De KNAW is het forum van en voor excellente wetenschappers, is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor instituten die met hun onderzoek en collecties bij de (inter)nationale top horen. Zie voor meer informatie over AcTI https://www.acti-nl.org/.

Je maakt deel uit van een klein team dat de vereniging AcTI ondersteunt. Je werkplek bevindt zich in het Trippenhuis, de thuisbasis van de KNAW in het centrum van Amsterdam.

Opdracht
Als beleidsmedewerker ontwikkel, implementeer, evalueer en stel je beleid bij. Je adviseert het bestuur van AcTI hierover en geeft daaraan ook uitvoering. In deze rol ben je aanspreekpunt voor diverse aandachtsgebieden waaronder de verdere ontwikkeling van de samenwerking met de KNAW. Daarnaast ondersteun je de voorzitter, het bestuur en leden door het initiëren en voorbereiden van de vergaderingen en het schrijven van (delen van) adviesrapporten. De beleidsmedewerker die we zoeken heeft een achtergrond in de technologie en is goed ingevoerd in beleidsontwikkelingen ten aanzien van technologie en innovatie.

Minimumeisen/ knock-outcriteria

  • Een afgeronde opleiding in de technologie of betawetenschap op minimaal wo master niveau;
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van technologie en innovatie;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een beleids- of adviesfunctie en ervaring met het schrijven van beleidsnotities. 

Gunningscriteria (weging)

  • Een afgeronde opleiding op minimaal WO-master niveau (20 punten);
  • Beschikbaar bij voorkeur per 1 januari 2022 maar uiterlijk 15 februari 2022 voor 24 uur per week (10 punten);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een beleids- of adviesfunctie en ervaring met het schrijven van beleidsnotities (40 punten);
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van technologie en innovatie (20 punten);
  • Uurtarief maximaal € 75,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werkverkeer (10 punten).

Competenties
Je bent goed op de hoogte van (politieke) ontwikkelingen in beleid ten aanzien van technologie en innovatie. Je bent adviserend richting bestuur vanuit een ondersteunende rol en voelt goed aan welke ondersteuning nodig is. Daarbij ben je resultaatgericht: je adviseert niet alleen maar geeft ook uitvoering aan ideeën en plannen. Je bent proactief en weet van aanpakken. Politieke en organisatiesensitiviteit, gevoel voor verhoudingen en het creëren van draagvlak zijn competenties die bij jou horen. Je vindt het leuk om te werken met leden vanuit bedrijfsleven, universiteiten en toegepaste onderzoeksinstellingen.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In ieder geval dinsdag; overige werkdagen in overleg.

Planning
De gesprekken bij de KNAW zijn gepland op donderdag 16 december 2021 van 13.30 tot 16.00 uur. De gesprekken zullen online gehouden worden. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 15 december 2021 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie
De KNAW kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.


Overige interim / freelance / zzp opdrachten week 48     Geld verdienen met een tip