• darkblurbg

Beleidsmedewerker Geluid en Luchtkwaliteit VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Beleidsmedewerker Geluid en Luchtkwaliteit voor 18 uur per week voor 6 maanden. Er is een optie op verlenging van 2 maal 3 maanden. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: HBO+. Start opdracht: 4 maart 2021. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 15 februari 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. We werken de komende jaren aan grote projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, infrastructuur, voorzieningen, natuur en recreatie. Het ondernemersklimaat wordt gekenmerkt door innovatieve ondernemers die vooruitlopen op het gebied van warmtetransitie en duurzaamheid. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 330 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Onze medewerkers voelen zich gewaardeerd, wat blijkt uit ons ‘Beste Werkgever’-keurmerk, en zijn trots op de organisatie waarvoor zij werken.

De functie is bij het team milieu binnen de afdeling Wijkbeheer. Het team is verantwoordelijk van advisering over milieu aspecten binnen ruimtelijke projecten. Het team bestaat uit 4 medewerkers.

Opdracht
We zoeken een ervaren adviseur geluid en luchtkwaliteit. Je adviseert over deze aspecten bij ruimtelijke en infrastructurele projecten, vergunningen en handhavingstrajecten. Je toetst externe rapporten en adviezen op deze vakgebieden. Je hebt hierbij een regierol richting externe adviesbureaus.

Gunningscriteria (weging)

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau op het gebied van geluid en luchtkwaliteit (30 punten);
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als beleidsmedewerker geluid en luchtkwaliteit bij een gemeente in de afgelopen 6 jaar (duidelijk weergegeven in het cv) (45 punten);
  • Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (25 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan de genoemde criteria voldoet.

Competenties

  • Zelfstandig werken;
  • Omgevingsbewust;
  • Communicatief;
  • Flexibel;
  • Samenwerken.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 18 februari 2021 van 13:00 uur tot 14:00 uur en van 15:30 uur tot 17:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 17 februari 2021 bericht.

Overige informatie

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.