• darkblurbg

Ik ben een ZZP dakdekker

Wilt u graag als dakdekker op ZZP basis aan de slag? Wij zijn doorlopend op zoek naar ervaren ZZP dakdekkers in heel Nederland. We hebben diverse opdrachten in diverse bedrijfstakken.

Bent u een dakdekker én ZZP’er? U kunt zich hier inschrijven als u op zoek bent naar een uitdagende opdracht. U heeft wel uw eigen gereedschap, werkkleding en auto nodig. Verder is het belangrijk dat u zelf een aansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten en in het bezit bent van een geldig VCA certificaat en andere vakgerichte certificaten.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

Ik zoek een ZZP dakdekker

Bent u op zoek naar een dakdekker op ZZP basis? Wij hebben ervaren ZZP dakdekkers in ons bestand welke ervaring hebben in diverse bedrijfstakken. Het zijn echte vakmensen. Zij werken zelfstandig en zijn gediplomeerd en hebben de nodige ervaring, vakkennis en vaardigheden om kwaliteit te leveren. Uiteraard zijn de dakdekkers op ZZP basis op de hoogte van de geldende veiligheidseisen. Zij beschikken ook over de vereiste certificeringen op het gebied van veiligheid (VCA).

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem nu contact met ons op! Ook kunt u hier de opdrachtomschrijving invullen als u een concrete ZZP opdracht voor ons hebt.