• darkblurbg

BRC specialist regio Haaksbergen VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een freelance / interim / zzp BRC specialist regio Haaksbergen voor 8 - 16 uur (later afbouwend naar 4 tot 8 uur) per week voor een langere periode. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren voor 26 november 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Voor onze opdrachtgever werkzaam voor de voedingsmiddelenindustrie zijn we op zoek naar een BRC specialist. Door enorme groei is er te weinig aandacht voor het continu verbeteren. De basisprocessen lopen door, maar verdieping is noodzakelijk.

BRC is een GMP systeem, gericht op voedselveiligheid. Door het hele bedrijf moet de BRC norm in acht genomen worden. De norm is gebaseerd op high-level structure, wat ook een extra druk op de hele organisatie legt, er moet continu verbeterd worden. Daar is nu met de bestaande medewerkers te weinig tijd en aandacht voor.

Wat ga je doen?

  • Zorgen voor prolongatie van het BRC certificaat;
  • Uitvoeren van interne audits;
  • Operationele ondersteuning;
  • Up-to-date maken en houden van alle systemen.

Werkzaamheden deels vanuit huis, maar voor borging op de werkvloer moet op locatie gewerkt worden.

Meer informatie over deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 3721)


Heb je interesse? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video