• darkblurbg

Buitendienst adviseur kunststof kozijnen VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een Buitendienst adviseur / verkoper kunststof kozijnen voor 40 uur per week voor onbepaalde tijd. Ben je minder uren per week beschikbaar dan komen we toch graag in gesprek voor de mogelijkheden. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Loondienstverband ook mogelijk. Reageren voor 21 juni 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.


Onze opdrachtgever is een specialist in kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en tuindeuren op de particuliere markt. Je gaat als adviseur / verkoper aan de slag bij een bedrijf dat kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft staan.

We zijn op zoek naar een ervaren adviseur / verkoper. Ervaring in de kunststofbranche is niet vereist. Interne opleiding wordt aangeboden.

Werkzaamheden door heel Nederland. Beschikbaarheid in de avond is een must.


Ben je beschikbaar? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.