• darkblurbg

Casemanager Jongerenloket met het accent op inkomen VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Casemanager Jongerenloket met het accent op inkomen voor 32 - 36 uur per week voor 3 maanden. Er is een optie op verlenging van 2 maal 3 maanden. Regio: Noord-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 7 januari 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een platte organisatie met volop mogelijkheden waarin onze inwoners centraal staan. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met je collega’s vinden we belangrijk.

Opdracht
Je bent zelfstandig in staat om op een inventieve, vernieuwende manier de vraag van de klant te beoordelen langs de lijn van Participatiewet en de beleidsvrijheid daarin. Je uitdaging zit erin om bij de inkomensvraagstukken breed te kijken en zo nodig in overleg met jouw collegae tot brede oplossingen te komen. De rechtmatigheidswerkprocessen uitvoeren is uiteraard jouw taak. Het uitgangspunt is dat de klant geen onnodige last heeft van onze administratieve verantwoording en hij op een juiste wijze gebruik kan maken van de bijstand.

Wij bieden een afwisselende functie in een informele en no-nonsense werkomgeving die voor 32-36 uur ingevuld kan worden met flexibele werktijden. Het is bovenal belangrijk voor jou om succesvol mee te denken en te handelen in onze Purmerendse werkwijze.

Wij zoeken  iemand met een afgeronde opleiding MBO of HBO  en werkervaring heeft in een soortgelijke allround rechtmatigheidsfunctie. Beheersing van de uitvoering van de Participatiewet (met name intakes, mutaties, beëindigingen met terugvordering, heronderzoeken, aanvragen bijzondere bijstand) en ervaring met het doen van huisbezoeken is een wens maar geen vereiste, net als ervaring met GWS/Suite.

Vereisten / knock-outcriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau;

Gunningscriteria

 • Aantoonbare werkervaring met als casemanager jongerenloket;
 • Aantoonbare werkervaring bij een uitvoeringsorganisatie zoals bijvoorbeeld het UWV etc.;
 • Aantoonbare werkervaring met de Participatiewet;
 • Kandidaat motiveert aan de hand van voorbeelden van opgedane kennis en werkervaring uit het verleden waarom hij/zij geschikt is voor de rol als Casemanager Jongerenloket.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Een meedenker
 • een teamplayer
 • Proactief
 • Helicopterview
 • Kansen kunnen zien en aangrijpen
 • Stressbestendig

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn op een nog nader te bepalen moment. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen tijdig bericht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.