• darkblurbg

Casemanager Wabo Duivenvoorde VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Casemanager Wabo Duivenvoorde voor 18 uur per week voor 12 maanden. Er is een optie op verlenging van 3 maal 3 maanden. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: 25 januari 2021. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 7 januari 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
WODV, dat zegt je misschien niets. Maar als we je vertellen dat WODV staat voor de Werkorganisatie Duivenvoorde en vernoemd is naar Kasteel en landgoed Duivenvoorde, gelegen tussen Den Haag en Leiden dan zegt het je misschien iets meer. Onze organisatie is opgericht in 2013 en werkt voor twee gemeenten: Voorschoten en Wassenaar. Uit gesprekken tussen beide colleges is onlangs gebleken dat de ambitie om een goede eerste overheid te zijn beter te verwezenlijken is vanuit een volledig eigen organisatie. Er wordt dus nu onderzocht hoe de WODV stapsgewijs kan worden afgebouwd en voor beide gemeenten een eigen organisatie kan worden opgebouwd. Daarmee staan de gemeente Voorschoten als de gemeente Wassenaar voor de nodige uitdagingen. Deze uitdagingen worden gekenmerkt door de woorden transitie en transformatie. In onze kennismaking vertellen we je er graag meer over!

Opdracht
Als Casemanager Wabo ben jij het aanspreekpunt voor aanvragen voor een omgevingsvergunning en werk je nauw samen met je collega’s. Je kunt goed inspelen op de aanvraag door mee te denken met inwoners, bedrijven en collega’s. Je bent medeverantwoordelijk voor een goede samenwerking en afstemming gedurende het gehele proces van aanvraag tot besluit. Daarbij zorg je voor verbinding tussen de verschillende betrokken partijen en denk je in mogelijkheden. Je komt in een leuk team te werken met deskundige collega’s.

Omgevingswet.
Je signaleert verbeterpunten en denkt mee over beleidsvraagstukken. Onder meer de invoering van de Omgevingswet heeft gevolgen voor de werkwijze van het team Vergunningen. Je denkt mee over deze veranderende werkwijze en werkt samen met je collega’s mee aan de doorontwikkeling van het team.

Vereisten / knock-outcriteria

  • Beschikbaar per 25 januari 2021.
  • Maximum uurtarief € 65,00 inclusief reiskosten en exclusief BTW.
  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.

Gunningscriteria

  • Een afgeronde opleiding Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening of Planologie op minimaal hbo bachelor niveau.
  • Een diploma Ambtenaar bouw- en woningtoezicht.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als casemanager WABO binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar.

Competenties
Nauwkeurig, verantwoordelijk, klantgericht, kwaliteitsgericht, goed in oordeelsvorming en heb je analytisch vermogen.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de Werkorganisatie Duivenvoorde zijn gepland op woensdag 13 januari 2021 van 13:00 uur tot 16:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 11 januari 2021 bericht.

Overige informatie
Werkorganisatie Duivenvoorde zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.