• darkblurbg

Constructeur regio Zuid-Holland VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Constructeur regio Zuid-Holland voor 16 - 24 uur per week voor 12 maanden. Er is een optie op verlenging. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: HBO+. Start opdracht: 1 oktober 2021. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 27 september 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Onze organisatie bestaat uit meerdere onderdelen die allen een unieke bijdrage leveren aan onze opgaven en gemeentelijke dienstverlening. Je zit binnen onze organisatie altijd in een thuisteam met vakcollega’s en een teamleider. Een groot aantal collega’s werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de kans om op basis van je talent ingezet te worden voor die opgaven en deel uit te maken van diverse samengestelde teams.

Opdracht
In team Vergunningen worden werkzaamheden verricht die behoren bij vergunningverlening en advisering op het gebied van bouwen, en op het gebied van de APV en bijzondere wetten (denk aan: evenementen aanvragen). Team Vergunningen bestaat uit 25 medewerkers, waaronder 1 constructeur die net als jij verantwoordelijk is voor constructieve controles en adviezen die nodig zijn voor bouwvergunningen en indien mogelijk ook voor evenementenvergunningen (constructies van podia etc). Als ervaren constructeur weet jij precies wat nodig is om bij (complexe) bouwprojecten de veiligheid te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor de constructieve aspecten bij vergunningaanvragen. Je beoordeelt en controleert zelfstandig berekeningen en tekeningen van de verschillende aanvragen.
Je beoordeelt de constructieve bouwveiligheid tijdens de bouw. Je adviseert de collega's van andere afdelingen over constructieve zaken.
Je onderhoudt contacten met aanvragers, architecten, aannemers, projectontwikkelaars, constructeurs en medewerkers van andere overheden.

Vereisten / knock-outcriteria

 • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring als toetsend constructeur in de afgelopen 10 jaar;
 • Uurtarief maximaal € 85,- exclusief BTW en inclusief reiskosten woon-werkverkeer

Gunningscriteria

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als toetsend constructeur in de afgelopen 10 jaar; (40 punten)
 • Aantoonbare kennis van de eurocodes; (20 punten)
 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van civiele techniek of bouwkunde; (10 punten)
 • Kennis van de regio Alphen aan den Rijn met differentiatie qua ondergrond; (10 punten)
 • Aantoonbare werkervaring bij een gemeente met 100.000+ inwoners. (20 punten)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet. 

Competenties

 • Je bent goed in het samenwerken, zelfstandig werken.
 • Je bent pro-actief
 • Je bent nauwkeurig en je hebt oog voor detail.
 • Je bent pragmatisch en oplossingsgericht

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 30 september van 10 uur tot 15:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 29 september 2021 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

Overige interim / freelance / zzp opdrachten week 38     Geld verdienen met een tip