• darkblurbg

Coördinator en organisator LEF activiteiten VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Coördinator en organisator LEF activiteiten voor 12 uur per week voor 6 maanden. Er is een optie op verlenging. Regio: Noord-Holland. Opleidingsniveau: MBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 12 mei 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Edam-Volendam: een wereldmerk
Met meer dan 36.000 inwoners en een oppervlakte van ruim 8.000 hectare bestaat Edam-Volendam uit tien kernen en buurtschappen met een eigen verhaal, eigen tradities en een rijke cultuur. Vissers, boeren en stedelingen. Klederdracht, kaas, paling, veenweiden, polder, water, talloze monumenten, sport, toerisme en muziek. Nuchter, eigenwijs, sociaal, onafhankelijk, coöperatief, betrouwbaar, ambitieus, slagvaardig en werklustig. Een palet van verscheidenheid dat kleur geeft aan onze gemeente en het tevens aantrekkelijk maakt voor mensen van ver buiten de gemeentegrenzen om ons te bezoeken. Edam-Volendam is een wereldmerk.

Ondernemend en Betrokken
Samen met inwoners, bedrijven en instellingen bouwt het bestuur en de gemeentelijke organisatie aan een gemeenschap die bijdraagt aan het welzijn. De inwoners zijn makkelijk in contact, benaderbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Mensen zijn zichzelf, voelen een onderlinge verbondenheid en houden van hard werken. Betrokkenheid en ondernemerschap zijn de belangrijkste ingrediënten voor onze ambities. Ze staan aan de basis van ons succes. Door onze saamhorigheid en onderlinge verbondenheid weten we wat er leeft en waar we elkaar kunnen helpen. Met onze ondernemende geest krijgen we dingen voor elkaar. We zetten onszelf in als mensen met ieder onze eigen kwaliteiten en bundelen zo onze krachten voor een betrokken en ondernemende gemeente. Onze missie luidt dan ook: ‘Ondernemend en Betrokken’.

De gemeente Edam-Volendam is een aantrekkelijke gemeente om in te leven, te wonen en te werken. Als gemeente kijken we van buiten naar binnen (samen met de inwoner), werken we volgens het principe Van Ik-naar-Wij, bouwen we op vertrouwen, zijn we resultaatgericht binnen een goede werksfeer en is er voor de medewerker ruimte voor ontwikkeling, opleiding en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Opdracht
De Coördinator LEF activiteiten organiseert activiteiten en laat activiteiten organiseren op de vrijdag- en zaterdagavond  in het kader van het gemeentelijke programma LEF waarin alcohol en drugsgebruik door jongeren wordt ontmoedigd. Tevens houdt  hij of zij een overzicht bij van alle activiteiten die hiertoe bijdragen en in de gemeente plaatsvinden. De taken bestaan uit:

 • Enthousiasmeren van potentiele organisatoren van activiteiten op vrijdag- en zaterdagavond alsook feestdagen zoals kermis.
 • Contact leggen en houden met organisatoren van activiteiten op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen zoals kermis.
 • Rooster maken van alle activiteiten en daarbij continu aanbod in de gaten houden met een doorlopende planning.
 • Zorgen voor een zo breed mogelijk aanbod van activiteiten.
 • Aanmeldlijsten beheren.
 • Registreren vanuit rapportages hoeveel kinderen naar de activiteiten gaan.
 • Filteren of het niet altijd dezelfde kinderen zijn die naar de activiteiten gaan.
 • Uitvoeringsbudget in de gaten houden.
 • Afstemmen met marketingbureau over communicatie, marketing en vermeldingen op de website en social media.
 • Reguliere terugkoppeling aan en afstemming met het LEF team.
 • Maken van voortgangsrapportages voor de stuurgroep LEF.

Vereisten / knock-outcriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau;
 • Uurtarief maximaal € 45,- exclusief BTW en inclusief reiskosten woon-werkverkeer.

Gunningscriteria

 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het organiseren van evenementen (35 punten);
 • Aantoonbare werkervaring met het afstemmen met marketingbureau over communicatie, marketing en vermeldingen op de website en social media (20 punten);
 • Aantoonbare werkervaring met het organiseren van activiteiten van jongeren (25 punten);
 • Aantoonbare werkervaring met het beheren van budgetten (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties
Nauwkeurig – zelfstarter – netwerker - communicatief

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg met de kandidaat.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op maandag 17 mei 2021. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 14 mei 2021  bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.