• darkblurbg

Financieel adviseur VACATURE 21122020

Wij zijn op zoek naar een Financieel adviseur voor 36 uur per week voor 3 maanden. Er is een optie op verlenging van 1 maal 3 maanden. Regio: Noord-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 28 december 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Werken bij Gooise Meren is samen wonen, werken, ondernemen en plezier maken in een groen gebied met een rijke geschiedenis.

Gooise Meren is de jongste gemeente van het Gooi. Sinds 1 januari 2016 is de gemeente ontstaan uit een fusie van Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden. Het gebied barst van de historie en cultuur en staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden en waterrijke omgeving aan het Naardermeer en IJmeer. De gemeente heeft ongeveer 57.000 inwoners en 380 medewerkers. Al deze mensen zijn verschillend. In interesses, overtuigingen, afkomst, leeftijd en passies. We vinden het belangrijk om dit terug te zien in onze organisatie; diversiteit zorgt voor rijkere inzichten en betere resultaten. Samen met inwoners, ondernemers en andere partijen werken we aan een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Samen zoeken we continu naar mogelijkheden om Gooise Meren te blijven verbeteren.

Opdracht
We zijn op zoek naar allround ervaren adviseur voor het team financieel beleid. Naast het oppakken van reguliere werkzaamheden zal zijn/ haar inzet mede gericht zijn op het ondersteunen van het team in de omslag naar een meer strategische advisering. In de komende periode zal de nadruk ook liggen op werkzaamheden in het kader van de jaarrekening 2021. Kennis van het sociaal domein is een pré.

Minimumeisen / knock-outcriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
 • Uiterlijk beschikbaar per 1 januari 2021 voor 36 uur per week;
 • Maximaal uurtarief van € 70,- exclusief btw en inclusief reiskosten woon- werkverkeer;

Gunningscriteria

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als financieel adviseur binnen een gemeentelijke organisatie;
 • Aantoonbare werkervaring binnen het Sociaal Domein;
 • Aantoonbare werkervaring met het totale proces van de planning en controlcyclus;
 • Aantoonbare werkervaring in het begeleiden en coachen van medewerkers.

Competenties

 • Je hebt ervaring als integraal financieel adviseur binnen een gemeente
 • Je bent in staat duidelijk en begrijpelijk gemeentelijke financiële problematiek uit te leggen (mondeling en schriftelijk) aan diverse stakeholders c.q. belanghebbenden
 • Je voelt je als een “vis in het water” als het gaat om gemeentelijke financiën en je staat klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan
 • Je hebt een duidelijke visie op de rol van een adviseur en weet hiermee om te gaan
 • Je hebt ervaring met het begeleiden c.q. opleiden van medewerkers naar een strategisch niveau

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De digitale gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 30 december 2020 van 15.00 uur tot 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 29 december 2020 bericht.

Overige informatie
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.