• darkblurbg

Functioneel applicatiebeheerder regio Rotterdam VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een interim / freelance / zzp Functioneel applicatiebeheerder regio Rotterdam voor 36 uur per week voor een nog onbekende duur. Opleidingsniveau: HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 26 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Ben je minder uren beschikbaar of is jouw mogelijke startdatum wat verder weg? Dan toch reageren!

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Ben jij een specialist op het gebied van functioneel applicatiebeheerder en als gedreven ICT-professional graag betrokken bij projecten? Spreekt daarnaast een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een hands-on mentaliteit jou aan? Versterk dan het ICT-team van onze opdrachtgever!

Voor een zeer interessante opdrachtgever zoeken wij per direct een functioneel applicatiebeheerder. Opdrachtgever maken we alleen bekend bij serieuze interesse gezien de vertrouwelijkheid.

Wat ga je doen als Functioneel Applicatiebeheerder?

Als Functioneel Applicatiebeheerder zorg je voor een optimaal beheer én implementatie van applicaties voor opdrachtgever. Je bent in staat de businessbehoefte en functionele eisen te vertalen naar relevante en gebruiksvriendelijke applicaties en je hebt ervaring om als regisseur de processen tussen de organisatie, IT en SaaS partners/-leveranciers te sturen.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor:

  • Het begeleiden en (laten) opleiden van gebruikers van de applicatiesystemen.
  • Opstellen van procedures en documentatie voor intern gebruik.
  • Optimaliseren, bewaken en analyseren van de werking en functionaliteit van applicaties voor de gehele organisatie.
  • Het verhelpen van storingen dan wel het coördineren van werkzaamheden door derden bij storingen.

Je komt te werken in het team IT van 6 FTE’s. Het is een klein, gezellig, hardwerkend team dat verantwoordelijk is voor alle IT assets, zowel op het gebied van ondersteuning van de medewerkers als op het gebied van operationele systemen. Het team is aan het groeien naar een regie-organisatie. Dit traject is half volgend jaar afgerond.

Jouw toegevoegde waarde

Als Functioneel Applicatiebeheerder bij opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor deze discipline. Je werkt samen met collega’s uit de hele organisatie om de applicaties zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de werkwijze. Alle applicaties zijn standaardapplicaties en IT assets. Deze zijn deels in eigen beheer, deels als SaaS of DaaS beheerd door onze externe partners. Een belangrijk aspect van de functie is om deze dynamiek, vraagstukken en uitvoering te regisseren. Je bent klankbord, analist, beheerder, uitvoerder en opdrachtgever tegelijkertijd. Je neemt initiatief, brengt structuur aan, bent communicatief vaardig, leergierig, oplossings- en resultaatgericht. Daarbij stuur je actief op je eigen ontwikkelingen, neem je verantwoordelijkheid, houd je van hard werken en ben je wendbaar. Heb je ook het onderstaande in huis? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

  • Een afgeronde HBO opleiding met een belangrijk IT component.
  • Ervaring in projectmatig werken.
  • Ervaring met beheer van TOPdesk, financieel pakket en roosterpakket.
  • Kennis van ITIL.
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een complexe applicatie- en projectomgeving.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 67748)