• darkblurbg

Gedragsdeskundige regio Alkmaar VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Gedragsdeskundige regio Alkmaar voor 24 uur per week voor 3 - 6 maanden. Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 26 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Ben je minder uren beschikbaar of is jouw mogelijke startdatum wat verder weg? Dan toch reageren!

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Wij zoeken een gedragsdeskundige / (GZ) psycholoog voor een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Je begeleidt, diagnosticeert en behandelt (mediërend of individueel) cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, neurologische ziektebeelden en bijkomende soms complexe problematiek. Je werkt niet alleen met cliënten en de teams op de woonhuizen, maar je werkt ook intensief samen met collega’s in de multidisciplinaire teams (arts VG, verpleegkundigen en therapeuten). Je geeft werkbegeleiding/supervisie aan je collega gedragsdeskundigen en adviseert en ondersteunt het cliëntsysteem. Daarnaast onderhoud je contacten met familie en betrokkenen, alsook met externe behandelaren.

Heb je de gewenste ervaring en een afgeronde postmaster opleiding tot GZ-psycholoog en/of orthopedagoog/generalist? Reageer dan zo snel mogelijk.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 90162)