• darkblurbg

Basispsycholoog of orthopedagoog ervaring met complex trauma regio Boxmeer VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een freelance / interim / zzp GZ-psycholoog ervaring met complex trauma regio Boxmeer regio Boxmeer voor 27 - 32 uur (minder uren ook bespreekbaar) per week tot 1 mei 2022. Opleidingsniveau: WO. Start opdracht: in overleg. Reageren voor 7 maart 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Ben jij een GZ psycholoog die het samen mét opdrachtgever beter wilt doen voor onze cliënten? Heb jij ervaring met cognitieve gedragstherapie, exposure en/of mindfulness en kan dit toepassen binnen de traumagerichte therapie? Lees dan verder

Wat ga je doen?

Als GZ psycholoog ben je onderdeel van het multidisciplinair behandelteam waarin je sturing geeft aan behandelprocessen en je de kwaliteit en inhoud van zorg aan de individuele cliënt bewaakt. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het voeren van intakes op verschillende complexiteitsniveaus. Je stippelt een passend behandeltraject uit en bespreekt dit in het multidisciplinair team. Je verricht gedragsobservatie, (proces)diagnostiek en biedt ondersteuning aan collega’s bij de totstandkoming van het individuele zorgplan en bij de evaluatie en bijstelling daarvan. Daarnaast heb je een belangrijk aandeel in de ontwikkeling van het behandelbeleid en de deskundigheidsbevordering van onze medewerkers.

Waarmee ga jij het verschil maken voor onze cliënten?

  • Met jouw kennis, ervaring en ontwikkelingsgerichte instelling blijft opdrachtgever zich ontwikkelen naar de nieuwste inzichten, zodat we onze cliënten de beste behandelmethodes blijven bieden!
  • Je staat voor samenwerken, zodat krachten gebundeld worden voor onze cliënten;
  • Door jouw rust en het overzicht ben en blijf je toegankelijk voor en verbonden met onze cliënten én je collega’s.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding tot GZ psycholoog en bent BIG geregistreerd;
  • Je hebt je registratie als EMDR-therapeut;
  • Je hebt ervaring met cognitieve gedragstherapie, exposure of mindfulness en kan dit toepassen binnen de traumagerichte therapie;
  • Je hebt kennis en affiniteit met onze doelgroep en belangstelling voor meervoudige problematiek;
  • Je hebt kennis en expertise over de diagnostiek en behandeling van complexe trauma;
  • Je houdt jezelf graag op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Meer informatie over deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 6179)


Heb je interesse? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video