• darkblurbg

GZ psycholoog in rol behandelcoördinator regio Zwolle VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een GZ psycholoog in rol behandelcoördinator voor 0 - 24 uur (elk aantal uren is bespreekbaar) per week voor tot 1 juni 2022 met een optie op verlenging. Opleidingsniveau: WO. Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 28 januari 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.


Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste gedragswetenschapper. Durf jij de behandeling aan jongeren met autisme en complexe problemen aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De opdrachtgever

Vanuit een brede orthopedagogische, psychiatrische en oplossingsgerichte blik ontwikkelen en verspreiden wij onze kennis binnen de, GGZ, jeugdzorg, welzijn en onderwijs. De samenwerking resulteert onder meer in een betere aansluiting bij de vraag van kinderen en jongeren.

Sinds juni 2016 geven wij residentiële & ambulante behandeling aan jongeren met autisme en complexe problematiek. Binnen de organisatie werken naast de gedragswetenschapper, pedagogisch medewerkers, psychiater, systeemtherapeut en een creatief therapeut.

Opdrachtgever biedt nadrukkelijk de gezamenlijke zorg aan via “best bewezen werkzame zorg” (Evidence Based Practice en Practice Based). De vraag van kinderen en hun ouders en de doelen die zij willen bereiken staan centraal in de zorg

Waarom wil je bij opdrachtgever werken?

Opdrachtgever is een voorbeeld van hoe wij streven naar kortere opnames en het integreren van opname in een totaal traject aan hulpverlening. De opnametijd is een stuk teruggedrongen maar we zien ruimte voor verdere verbetering. Als je voor opdrachtgever werkt, geef je deze ontwikkeling met elkaar vorm.
Dit vraagt om innovatie en creativiteit. Je daagt elkaar uit buiten de kaders te denken en tegelijkertijd de zorg volgens de laatste wetenschappelijke inzichten vorm te geven.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gedragswetenschapper. Als gedragswetenschapper draag je inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de cliënt-zorgtrajecten. Je bent voorzitter van de inhoudelijke behandelbesprekingen en denkt mee over de instroom- en uitstroom van cliënten. Je bent mede verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van de zorg en draagt zorg voor verdere ontwikkeling en verbetering hiervan. Voor de cliënten coördineer je veelal het behandelproces en lever je een bijdrage in de behandeling. Ook geeft de beleidsontwikkelingen mede vorm en draagt zorg voor deskundigheidsbevordering aan medewerkers. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, bestaande uit pedagogisch medewerkers, een systeemtherapeut, een cognitief gedragstherapeut en een psychiater.

Wat ga je verder doen?

Coördineren behandeling 12 jongeren. In thuis en klinische situatie. Aansturen team. Nauwe samenwerking met psychiater, sociotherapeuten, systeemtherapeut. Intakes & behandelbesprekingen etc.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een GZ-psycholoog of orthopedagoog (-generalist), bij voorkeur met kennis van CGT. Je weet wat er voor nodig is om een inhoudelijk veranderingsproces in een team vorm te geven. Je hebt ervaring en kennis bij de behandeling van complexe casuïstiek. Je bent op de hoogte van de best bewezen behandelmethoden en vind het een uitdaging maatwerk te leveren door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers.

Je bezit over minimaal drie jaar werkervaring en hebt expertise op het gebied van autisme. Je bent BIG-geregistreerd
Je hebt kennis van CGT en specialistische JGGZ.

Gewenste competenties

Je weet wat er voor nodig is om een inhoudelijk veranderingsproces in een team vorm te geven. Je hebt ervaring en kennis bij de behandeling van complexe casuïstiek. Je bent op de hoogte van de best bewezen behandelmethoden en vind het een uitdaging maatwerk te leveren door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers. Je beschikt over een ‘growth mindset’. Je bent een teamplayer met een ondernemende persoonlijkheid die over sterke communicatieve vaardigheden
beschikt. Je bent flexibel, creatief en outreachend, met probleemoplossend vermogen. In deze functie ben je in staat om vanuit een eclectische zienswijze- het competentiegericht-, oplossingsgericht- en systemisch werken te benutten. Gestoeld op de presentiebenadering en het traumasensitief werken.


Ben je beschikbaar? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.