• darkblurbg

GZ Psycholoog regio Assen VACATURE

Wij zijn op zoek naar een interim / freelance / zzp GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist voor 24 - 32 uur (elk aantal uren is bespreekbaar) per week tot en met oktober/november 2021, mogelijk langer. Regio: Assen. Opleidingsniveau: WO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden, maar loondienstverband is ook mogelijk. Reageren voor 28 januari 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Wil jij werken op het snijvlak van psychiatrie, gehandicaptenzorg en justitie? Dan is dit misschien wel jouw functie!

De cliënten van opdrachtgever
Opdrachtgever richt zich op cliënten met een LVB (licht verstandelijke beperking) waarvoor geen passend behandelaanbod is vanuit de GGZ of vanuit de gehandicaptenzorg.

Locatie opdrachtgever
Je komt te werken in regio Assen. Een leuk multidisciplinair team bestaande onder andere uit regiebehandelaren, casemanagers, een psychiater en basis psychologen die samen de uitdagende doelgroep perspectief bieden. Wanneer je houdt van dynamiek en je wilt onderdeel uitmaken van een bevlogen team met hart voor de cliënt dan ben je bij opdrachtgever aan het juiste adres: geen dag is bij hen hetzelfde!

De expertise van opdrachtgever
De expertise van de opdrachtgever zit in het behandelen (en diagnosticeren) van cliënten met een LVB  met alle verscheidenheid aan problemen zoals cliënten zonder een LVB die ook kennen.  De problematiek is niet anders, de behandelfocus is niet anders. De behandelvorm en de behandelstijl is echter wel wezenlijk anders. Dat maakt het behandelen van cliënten met een LVB specialistisch. We passen aan, we sluiten aan en we stemmen af op hun LVB.  Dat vraagt kennis en kunde.  Onze werkwijze onderscheidt zich door onze systeemgerichte benadering. Het systeem kan een behandeling tot een succes maken. Het kan het ook bemoeilijken. Een systemische benadering is essentieel.

De Sector Ambulante Zorg
Sector Ambulante Zorg kent een grote verscheidenheid in het behandelaanbod: poliklinische zorg, FACT zorg, dagbehandeling en een FRT (forensisch resocialisatie team). Wij bieden onze behandeling aan vanuit Assen, Zwolle, Deventer, Zutphen en Enschede. Ons behandelaanbod is uitgebreid en gevarieerd omdat we maatwerk willen leveren. We werken niet met zorgpaden, maar we werken met programmarichtlijnen, veelal speciaal ontwikkeld voor onze doelgroep. Juist om tegemoet te komen aan de complexe op elkaar in werkende problematiek bij deze specifieke en complexe doelgroep. Cliënten kunnen via de huisarts of de reguliere GGZ verwezen worden, door VG-instellingen of door reclassering. Een deel van de cliënten heeft een forensische achtergrond.

Het aantrekkelijke van het werken bij opdrachtgever is dat je als (regie)behandelaar altijd samenwerkt met en onderdeel bent van het multidisciplinaire team en dat het accent van je taken en werkzaamheden vooral in het directe cliënt contact liggen. 

Heb jij affiniteit met deze cliëntengroep?  Schrik je niet van complexe casuïstiek?  En houd je van samenwerken in een multidisciplinair team? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken. Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.