• darkblurbg

GZ Psycholoog regio Utrecht VACATURE

Wij zijn per direct vanwege zwangerschapsvervanging op zoek naar een GZ Psycholoog regio Utrecht voor 20 - 24 uur per week tot eind september 2021. Opleidingsniveau: WO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 20 april 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Opdrachtgever

Altrecht Psychosomatiek Eikenboom is een landelijk TOP GGZ-centrum, gespecialiseerd in multidisciplinaire diagnostiek en behandeling van mensen met ernstige en complexe somatoforme stoornissen c.q. onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten. Klachten waarmee patiënten zich presenteren zijn onder meer chronische pijn, chronische vermoeidheid en functioneel neurologische stoornissen (conversie). De zorgeenheid heeft een landelijke functie met poliklinische, deeltijd en klinische behandelmogelijkheden en consultatie. Ook zijn wij actief op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, onderwijs, opleiding, innovatie en landelijke netwerkvorming. De cultuur binnen Eikenboom kenmerkt zich door bevlogenheid, deskundigheid, gezamenlijkheid en een permanent streven naar verdere verbetering van diagnostiek en behandeling voor deze complexe doelgroep.

Wat ga je doen?

Als GZ psycholoog speel je een belangrijke rol in de behandeling van onze patiënten. Binnen een multidisciplinair team voer je individuele en/of groepsbehandelingen uit. Daarnaast houd je je bezig met intakes, het opstellen van behandelplannen en psychodiagnostisch onderzoek. Naast jouw rol in behandeling en onderzoek vinden wij ook jouw mening over de ontwikkeling van het behandelbeleid en de kwaliteit van zorg belangrijk. Om de zorg aan onze patiënten te blijven verbeteren denk je hier samen met jouw team over na, waarbij jouw inbreng erg wordt gewaardeerd.

In je werk kijk en luister je naar het hele verhaal van de patiënt, om zo de Herstel ondersteunende zorg te bevorderen. Het betrekken van naasten en netwerkpartners vind je hierbij dan ook belangrijk en vanzelfsprekend.

Vanuit de functie van GZ psycholoog lever je dus een belangrijke bijdrage aan het vinden, ontwarren en versterken van de gezonde lijn in het verhaal van onze patiënten.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en bijbehorende BIG registratie en agb-code.
  • Je bent een GZ psycholoog die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt en je krijgt er energie van om steeds weer de passende (behandel)weg te vinden in de complexiteit van elke zorgvraag.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en krijgt er energie van om steeds weer de passende (behandel)weg te vinden voor elke patiënt.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar tegelijk werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team en met externe netwerkpartners.
  • Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen en maakt zaken bespreekbaar. Je kan feedback goed geven en ontvangen.
  • Je hebt kennis van en ervaring met therapeutische behandelingen

Het inwinnen van referenties kan onderdeel zijn van de procedure.

Ben je beschikbaar? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.