• darkblurbg

GZ-psycholoog VACATURE

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog voor 4 - 24 uur per week voor een nog onbekende periode. Er is een intentie om een langdurige samenwerking met je aan te gaan. Regio: Zwolle. Opleidingsniveau: WO. Start opdracht: in overleg. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden, maar loondienstverband is ook mogelijk. Reageren voor 17 april 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben jij de spil binnen een klein multidisciplinair team. Je voert taken uit als regiebehandelaar, maar bent met name zelf aan het behandelen. Je maakt daarbij deel uit van beide behandelteams; binnen team jeugd behandel je jongeren met een eetstoornis en onderliggende problematiek en binnen team volwassenen richt jij je op cliënten met uiteenlopende problematiek binnen de SGGZ. Je werkt vanuit verbinding met onze cliënten en hun netwerk. Je deelt je kennis en expertise met je collega’s waardoor we gezamenlijk de organisatie naar een (nog) hoger niveau tillen.

Opdrachtgever

Je gaat werken in een kleinschalige GGZ-organisatie die is opgericht vanuit het oogpunt dat de mens achter de stoornis centraal staat. Zij leggen de focus op wat er nog wél mogelijk is en richten zich op de kern van de problematiek. Een belangrijk onderdeel van de missie van de opdrachtgever is de zorg verder ontwikkelen en zorgverleners te verbinden. Ze geloven in de kracht van een goede samenwerking binnen het team waarin iedereen elkaar blijft aanvullen en versterken.

Binnen het multidisciplinaire team, bestaande uit o.a. een psychiater, een basispsycholoog, een orthopedagoog, psychomotorische therapeuten, een psychiatrisch verpleegkundige, een beeldend therapeut, een systeemtherapeut en een voedingsdeskundige, is de sfeer informeel en zijn de lijnen kort.

Wie zoeken wij

We zijn op zoek naar een GZ-psycholoog die zelfstandig en proactief is, maar bovenal zichzelf durf te zijn. Je combineert je professionaliteit met je intuïtie en ervaring, waardoor je ‘out of the box’ durft te werken. Je raakt geboeid door complexe differentiaal diagnostische vragen, hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding schematherapie en EMDR en bent daarnaast bereid jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben jij ambitieus en heb jij passie voor je vak? Kun je daarnaast goed samenwerken met diverse disciplines en durf jij buiten de gebaande paden te behandelen? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.